Oženjen muškarac je ostavio svoju trudnu ljubavnicu. Poslije 9 mjeseci je dobio razglednicu i onesvijestio se kada je pročitao šta piše!

Oženjen muškarac je imao ljubavnicu iz Italije i ta afera je trajala nekoliko godina. Ali jednog dana ona mu reče da je trudna.

Muškarac nije bio voljan da uništi svoju reputaciju i da prekine dugogodišnji brak, tako da je pitao svoju ljubavnicu da se vrati u Italiju i u tajnosti se porodi u zamjenu za veliku sumu novca. Takođe joj je obećao da će obezbjediti sredstva za dijete do njegove osamnaeste godina, piše “Virealno“.

Žena se složila i pitala ga kako će znati da se dijete rodilo. Da bi izbjegli bilo kakve probleme i publicitet, on joj je rekao da mu pošalje razglednicu na kojoj će pisati “Špagete” kada se beba rodi. Poslije nekog vremena su se rastali i ona se vratila u Italiju.

Skoro devet mjeseci je prošlo…

Jedne noći, čovjek se vratio kući, žena ga je dočekala sa iznenađenjem u očima:

“Dragi“, rekla mu je “Danas smo dobili čudnu razglednicu.”

“To je zanimljivo, Odgovorio je. “Daj mi da pogledam“.

Žena mu je dala razglednicu i čekala njegovu reakciju. Čovjek je pročitao nekoliko redova, zastao, za tim je problijedio i onesvijestio se. Razglednica je pala na zemlju, a na njoj je pisalo:

Špageti, špageti, špageti, špageti, špageti. Tri porcije sa ćuftama i dvije bez. Molim Vas pošaljite još sosa …

(1681)This post has been seen 19791 times.

Oženjen muškarac je ostavio svoju trudnu ljubavnicu. Poslije 9 mjeseci je dobio razglednicu i onesvijestio se kada je pročitao šta piše!

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-