PA TI ME, MAJKO, BAREM POZNAJEŠ: Porodica brani osumnjičenog PEDOFILA iz Bogatića!

Uhapšen S. G. (34) u policijskoj akciji “Ciklon” zbog sumnje da je silovao djevojčicu od 14 godina.

Stavite me na poligraf ako mi ne vjerujete da je nisam ni prstom taknuo, ovako se policajcima obratio moj sin – priča D. G., majka S. G. (34) koji je u policijskoj akciji “Ciklon” uhapšen zbog sumnje da je silovao djevojčicu od 14 godina iz ovog sela. Njegova porodica krivicu za gnusan zločin svaljuje na dijete.

Sin mi je u pritvoru, otišla sam da ga posjetim i tražila da mi kaže istinu. Rekao mi je: “Pa ti me, majko, barem poznaješ, ajde što drugi pričaju, ali što i ti da povjeruješ u takve laži? Nisam je ni taknuo”. Tražio je i da ga stave na detektor laži. Dokazaće se ko laže – kaže majka S. G.

U porodičnoj kući osumnjičenog okupili su se prijatelji i rodbina, svi su u šoku i nevjerici da se takav gnusan zločin desio u ovom mačvanskom selu. Njegov rođak kaže za “Blic” da ne može da vjeruje da mu je brat tako nešto uradio.

Porodica djevojčice koja ga je prijavila nije bila kod kuće, komšije kažu da su otišli u nadnicu. Uzani put dijeli ova dva domaćinstva. Do skoro su porodice bile u prijateljskim odnosima, a danas su neprijatelji.

Ovo je velika sramota za našu kuću. Moj sin ima suprugu i troje djece, izdržava ih tako što ide u nadnicu, vrijedan je i radan, ko će ga zaposliti poslije ovoga sada – pita se Dušanka.

Prema nezvaničnim saznanjima “Blica”, djevojčica je nekoliko puta mijenjala iskaz o samom događaju. Prvo je rekla da ne zna ko ju je silovao, odnosno, prijavila je NN lice, potom da se gnusni čin zbio noću na šljunkari, da bi kasnije rekla da je ipak, to bilo u kući osumnjičenog tokom noći.

Majka osumnjičenog kaže da je to nemoguće, jer njegova djeca spavaju u toj kući, a da niko ništa nije čuo.

Osam godina sam u braku sa S.G., imamo troje djece, najstarija je njegova kćerka iz prvog braka koja je samo godinu – dvije mlađa od djevojčice koju je on navodno silovao. Ja u to ne vjerujem i još uvijek sam u šoku poslije svega što se desilo u posljednja tri dana – kaže supruga osumnjičenog.

Osumnjičeni S. G. je u srijedu dao iskaz u Višem javnom tužilaštvu i njemu je produžen pritvor do 30 dana. Njegov rođak takođe je uhapšen zbog sumnje da je podvodio šesnaestogodišnju djevojčicu.

U policijskoj akciji “Ciklon” među 123 uhapšene osobe, 12 je pedofila, silovatelja, makroa, trgovaca ljubima i osimnjičenih za razne vrste seksualnih delikata.

(38)This post has been seen 1576 times.

PA TI ME, MAJKO, BAREM POZNAJEŠ: Porodica brani osumnjičenog PEDOFILA iz Bogatića!

| Slider, Vijesti |
About The Author
-