PEDOFIL STVARAO „PODZEMNI GRAD“ OTETE DJECE U NAPUŠTENOM RUDNIKU: Pronađeni lanci gdje je mučio, snimao i silovao 6 djevojčica, 4 usmrtio (2 umrle od gladi u podrumu)

Mark Ditró X (59) iz Belgije je daleke 1995. godine planirao oteti nekoliko djece i stvori “podzemni grad” u napuštenom rudniku gdje bi mališani bili njegove SLUGE! Međutim, plan mu je djelomično propao, jer ga je policija uhitila prije nego što je smjestio djecu u taj užasni prostor.

 

 

O njegovom zlostavljanju se i dan-danas priča, a na suđenju koje se vodilo od 1996. do 2003. godine otkriveni su strašni detalji!

 

– Moja ideja je bila da sprovedem masovnu otmicu djece koju bi smjestio u zatvoreni prostor gdje bi vladala harmonija i sigurnost – rekao je Mark na suđenju.

 

U njegovoj kući, na tavanu, pronađeni su lanci kojim su bile vezivane djevojčice. Tamo su je silovao i snimao, pa je policija, prilikom uviđaja, pronašla i pornografske snimke.

 

On je osuđen na doživotnu kaznu zatvora zbog zlostavljanja i maltretiranja šest djevojčica, od kojih je četiri usmrtio.

 

U ovim stravičnim zločinima mu je pomagala tadašnja žena Michelle Marten, koja je ostavila dvije djevojčice da umru od gladi u podrumu dok je njen muž bio u zatvoru zbog krađe, oslobođena je 2012. godine, prije isteka kazne, a sada živi u manastiru.

 

Inače, Michelle i Mark su poznati po svojim zvjerskim postupcima, kao što je silovanje djevojka 80-ih godina. Međutim, njih dvoje su, zbog dobrog vladanja, pušteni ranije iz zatvora.

 

(Telegraf.rs, Rt.com)

(32)This post has been seen 799 times.

PEDOFIL STVARAO „PODZEMNI GRAD“ OTETE DJECE U NAPUŠTENOM RUDNIKU: Pronađeni lanci gdje je mučio, snimao i silovao 6 djevojčica, 4 usmrtio (2 umrle od gladi u podrumu)

| Slider, Šokantno |
About The Author
-