PISMO SREDNJOŠKOLCA VUČIĆU: ‘ZAŠTO MI RODITELJE NAZIVAŠ LJENJIVCIMA, JA IH CIO DAN NISAM VIDIO JER SU NA POSLU!’

Miloš Ćirović srednjoškolac iz Borče U srbiji poslao je dopis medijima, ali i premijeru ove zemlje Aleksandru Vučiću u kojem mu se direktno obraća.

Pismo je izazvalo različite reakcije u javnosti.

“Gospodine, mislim da se zovete premijer. Postali ste to jer su vas građani, tj. jedan dio njih izabrao za tu funkciju. To je nešto što mogu da razumijem, ne slažem se sa njima, ali u redu, to je demokratija. Vi kao premijer nemate pravo da se svetite i iživljavate nad onima koji nisu glasali za vas. Vi ste zapravo toliko postali bahati da ste počeli da kažnjavate i one koji su za vas glasali. Nema tu razlike više. Na jednoj strani vi, na drugoj mi obični građani. Zašto moje roditelje i hiljade drugih nazivate ljenjivcima koji neće da rade? Hoće Srbi da rade ali i da zarade, neće da nemaju ni za hljeb poslije. Moja sestra je morala otići u Italiju da radi. Ubija se od posla, ali, kaže, barem ima dosotojanstven život.

Ovdje ga nije nikad imala. Zovete roditelje ljenjivcima, a ja ih ne viđam po cio dan. Rade stalno, i to za 20.900 dinara to je precizna cifra, a koja nas sve podsjeća koliko smo bijedni. Sa druge strane šta rade vaši članovi familije?

Da li i vaš sin ima život kao i ja? Ne naravno. On ima vojno obezbjeđenje i liminzine, državne bebisitere i privatne škole ,a ja koristim državne usluge. Iste one države od koje više nije ostalo ništa. Nismo mi lijeni, niti si TI premijer! Tačka.”- napisao je Miloš.

(152)This post has been seen 4830 times.

PISMO SREDNJOŠKOLCA VUČIĆU: ‘ZAŠTO MI RODITELJE NAZIVAŠ LJENJIVCIMA, JA IH CIO DAN NISAM VIDIO JER SU NA POSLU!’

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-