PJEVAČICA JE IZGUBILA SINA I SUPRUGA, A ONDA SE RAZBOLJELA: Evo kako izgleda njen život poslije…

Crnogorska pjevačica Andrijana Božović doživjela je veliku tragediju kada je ostala bez supruga i sina. Iako je bolan trenutak ostavio trag na duši, Andrijana je ipak skupila snagu i nastavila sa svojim životom. Andrijana je nakon što je sakupila snagu da krene napred, dala intervju za crnogorske medije i dala savjet ljudima koji su se našli u ovoj bolnoj situaciji.

“Ono što sam doživjela u tri godine neko neće ni za život cijeli i ne daj bože nikome to. Na neke stvari jednostavno ne možete da utičete, prosto se dese. Tada imate dvije mogućnosti: ili da se zatvorite u četiri zida i kukate nad svojom sudbinom ili da prihvatite sve što vam se dešava i nekako krenete dalje“, rekla je pjevačica i otkrila kako je uspjela da prebrodi ovaj težak period:

“Nije lako, ni najmanje, ali sam shvatila da što pre prihvatim realnost biće mi lakše. Izgubiti blisku osobu je udarac, ali izgubiti dijete je nešto što nema ni adekvatnu riječ. Imala sam drugog sina kojem sam trebala pribrana i nasmijana. Jednostavno sam odlučila da drugačije ne može i to je to. Nije da te nesrećne tri-četiri godine nisu ostavile traga na meni dobila sam reumatoidni artritis.

Svakodnevni bolovi u šakama čine da budete nervozni, iscrpljeni, da pesimistički gledate na sve. Ali, ni tome nisam dozvolila da me slomi. Moje misli su se promijenile, moj stav prema životu takođe. I kako se to mijenjalo i moje stanje se mijenjalo i to nabolje. Ubijeđena sam da je moć u nama i mnogo toga možemo da prebrodimo samo ako vjerujemo, ako imamo čvrstu želju i volju da zaista budemo dobro“, kazala je Andrijana.

(740)This post has been seen 6744 times.

PJEVAČICA JE IZGUBILA SINA I SUPRUGA, A ONDA SE RAZBOLJELA: Evo kako izgleda njen život poslije…

| Magazin, Slider |
About The Author
-