Planeta X dolazi sa najvećim zemljotresom ikad: Rusija gradi podzemna skrovišta a Amerika podzemne gradove (VIDEO)

Rusija je upravo završila s izgradnjom 5.000 skloništa u Moskvi i ne krije taj podatak.

 

S druge strane, vlasti u SAD ne žele otkriti koliko ima skloništa u toj državi, a neke opće procjene su da posjeduje preko 150 podzemnih vojnih baza, pa čak i da postoji ogroman podzemni vojni grad ispod aerodroma u Denveru.

Rusija je potvrdila da posjeduje podzemni grad u planinama u kom se može smjestiti 100.000 ljudi.

Zašto vlasti prave ove podzemne gradove i skloništa? Zato što se vjeruje da će moćno elektromagnetsko polje Planete X uzrokovati ogromne potrese, vulkanske erupcije, tsunamije, pa čak i promjenu magnetskih polova.

Vlasti o tome ne govore isto kao io bilo kojoj drugoj informaciji koja bi mogla izazvati pomutnju među ljudima.

Prije nego što su zaista otkrili Planetu X, astronomi su smatrali da je ta planeta koja se spominje u zapisima drevnih Sumera u stvari legenda.

Kada je Planeta X otkrivena 1983. godine, oni su shvatili da Sumerani nisu bili baš toliko primitivni kao što se mislilo.

Kada je letjelica Pioneer 10 poslana da prouči Planetu X, ona je naišla na misterioznu silu koja je zbunila znanstvenike. Prosto je pogurana unatrag magnetskom silom ove planete.

Ovaj podatak nam govori dvije stvari: 1) da je magnetsko polje Planete X toliko jako da može odgurne objekte na velikim astronomskim udaljenostima (Pioneer 10 je bio na 46,8 astronomskih jedinica od Planete X kad je odgurnut) i 2) da se magnetsko polje Planete X obrće u smjeru kazaljke na satu jer je ono samo tako moglo odgurne letjelicu (inače bi je privuklo i malo zaokrenuo putanju desno).

Pravi razlog za trošenje milijardi dolara na izgradnju Hubble teleskopa zapravo nije istraživanje solarnog sustava i svemira već praćenje Planete X. To je priznao i jedan insajder iz Habla u intervjuu 2011. godine koji se može naći na YouTubeu.

Smatra se da je Planeta X 3-5 puta veća od Jupitera i da oko nje kruže brojni asteroidi i bar 7 satelita.

Vlasti svijeta su pripremljene za dolazak ove planete, ali da li ste vi spremni?

 

Webtribune.rs

(100)This post has been seen 1379 times.

Planeta X dolazi sa najvećim zemljotresom ikad: Rusija gradi podzemna skrovišta a Amerika podzemne gradove (VIDEO)

| Foto/Video, Slider, Vijesti, Zanimljivosti |
About The Author
-