PLAŠIM SE, UBIĆE ME: Potresna ispovijest srpske pjevačice pretučene u Prištini!

Kontroverzna pjevačica Dunja Ilić, otkako je nedavno brutalno prebijena u Prištini, strahuje za svoj život i ne izlazi iz stana. Dunja se plaši da će ponovo biti napadnuta, i ujedno planira povratak sa Kosova u Beograd.

– Situacija je neprijatna i neizdrživa. Molim vas, razumite me. Ne smijem ništa da pričam dok ne dođem u Beograd. Rizično je, uplašena sam. Strahujem za svoju bezbijednost, ubiće me – bilo je sve što je rekla Dunja za Kurir.

Incidentnu situaciju opisuje njen drug:

– Do svađe je došlo u srijedu uveče. Dunjin prijatelj, koji je došao kod nje, poveo je sa sobom svog druga kojeg ona ne poznaje. Ni ona sama ne zna kako su se dotakli Kosova i Srbije. Ona je, kako mi je rekla, pokušala da izbjegne da govori o tome, ali taj dečko je insistirao. Nakon što je rekla da je Kosovo Srbija, on je skočio, oborio je na pod i počeo krvnički da je tuče. Udarao ju je pesnicama gdje je stigao.

Nastavio je:

– Dunjin drug je samo gledao, uopšte je nije branio. Kukavica, ni da joj pomogne. Tek kad je žestoko isprebijana, njih dvojica su izašli iz stana. Dunja nije zvala policiju, jer je svjesna da ne bi ništa učinili kad bi im rekla zašto je pretučena. Angažovala je advokata, i postupaće onako kako joj on bude rekao.

Dunja je ogorčena na sve koji po društvenim mrežama pišu da je zaslužila batine.

– Ni u toj Bosni nisam pokušavala da budem Bosanka, ni u Moskvi Ruskinja, a kamoli u Prištini Albanka! Najružnije što sam rekla o Srbiji je: “Žao mi je što se moj trud oko muzike nije više cijenio“. Možda mi je ova situacija i dobrodošla da se napokon zaustave te bljuvotine da sam ikad spominjala Srbiju u lošem kontekstu – napisala je pjevačica na svom Fejsbuku.

(11)This post has been seen 825 times.

PLAŠIM SE, UBIĆE ME: Potresna ispovijest srpske pjevačice pretučene u Prištini!

| Magazin, Slider |
About The Author
-