POBJEGAO PACIJENT IZ PSIHIJATRIJSKE BOLNICE: Svi ga traže, prije 7 godina pokušao ubiti tinejdžerku

Drago Babić rođen je u Tesliću, u Bosni i Hercegovini. Srednje je tjelesne građe, prosijed je i ima kestenjaste oči.

Policija i dalje intenzivno traga za odbjeglim Dragom Babićem (63), pacijentom koji je pobjegao iz Psihijatrijske bolnice u Kamporu na Rabu u Hrvatskoj, a koji je prije sedam godina pokušao ubiti i pucao u glavu tada 19-godišnjoj Aniti Šalov. Nikada mu nije suđeno jer je sud zaključio da je “procesno nesposoban”.

Njegov nestanak prijavljen je 22.06. ove godine, a nakon što mu policija nije uspjela ući u trag, preko svoje stranice zamolili su građane za pomoć u pronalasku navodno opasnog muškarca.

Drago Babić rođen je 06.11.1953. u Tesliću, u Bosni i Hercegovini. Srednje je tjelesne građe, prosijed je i ima kestenjaste oči. Riječ je o teže pokretnoj osobi, koja otežano govori, a u trenutku nestanka imao je narančastu majicu, kratke sivo-smeđe hlače i plave tenisice.

– Građane policija poziva da se, ako imaju informacije o Babiću, jave na telefon 192, najbližoj policijskoj postaji ili na mail primorsko-goranska@policija.hr. Isto tako, na profilu nestale osobe Drage Babića građani mogu pronaći obrazac putem kojeg mogu dojaviti informacije o nestalom, a sva korisna saznanja mogu dojaviti anonimno – javlja Index.

U potragu za Babićem uključilo se i osoblje psihijatrijske ustanove, ali i HGSS, a bolesnika traže i dronom.

Familija djevojke koju je 2009. godine pokušao ubiti opisuje ga kao nasilnu i patološki ljubomornu osobu.

(1)This post has been seen 721 times.

POBJEGAO PACIJENT IZ PSIHIJATRIJSKE BOLNICE: Svi ga traže, prije 7 godina pokušao ubiti tinejdžerku

| Slider, Vijesti |
About The Author
-