POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA POHOTNA PROFESORICA MATEMATIKE: 33-godišnjakinja učeniku slala vruće poruke i slike!

Erica Ann Ginnetti (33) je optužena, pored seksualnog napastvovanja, i da je maloljetniku slala eksplicitne poruke, fotografije u bikiniju, tangama i donjem vešu. Ona je načinila prvi korak, kada ga je na maturskoj večeri pozvala kod nje kući.

Erica Ann Ginnetti (33), profesorica matematike u srednjoj školi iz Pensilvanije, optužena je da je imala seksualne odnose sa učenikom (17) i da mu je slala neprimjerene poruke i video-snimke.

Ginnetii je inače udata i majka je troje djece, a optužena je za više desetina prekršaja za seksualno napastvovanje, korupciju u instituciji za maloljetnike i širenje opscenih materijala.

Prema istrazi, profesorica matematike je prva prišla žrtvi u petom mjesecu prošle godine tokom maturske večeri, pozivajući ga da dođe kod nje poslije vježbanja u teretani. Par dana kasnije, učenik je odgovorio na njen poziv i počeli su da razmjenjuju poruke svaki dan.

U narednih nekoliko mjeseci, Ginnetti je slala maloljetniku seksualno eksplicitne poruke, fotografije u bikiniju, tangama i donjem vešu, a na video-snimku se svlači i sama “obavlja posao”. Prema riječima zvaničnika, nezakonit odnos kulminirao je u julu 2013. godine, kada su se profesorica i učenik sreli u kafiću u Philadelphijii, a potom su se odvezli u park da bi imali s**s u kolima. Učenika je zamolila da nikom ništa ne priča o njihovom susretu.

Policija je doznala za ovaj prestup kada im je neko dojavio da je čuo od učenika za nezakonsku vezu i lascivne fotografije. Oboje su priznali svoju aferu, a učenik je rekao da je poslije prvog sastanka ona tražila od njega da se vide ponovo.

Puštena je uz kauciju od 50.000 dolara, a saslušanje će biti sredinom idućeg mjeseca. Uslov kaucije je i da joj je zabranjeno da ima kontakt sa maloljetnom djecom, osem svoje, i morala je da preda svoj pasoš.

(765)This post has been seen 12385 times.

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA POHOTNA PROFESORICA MATEMATIKE: 33-godišnjakinja učeniku slala vruće poruke i slike!

| Skandal, Slider |
About The Author
-