Pogledajte šta je Vučić poručio Balaševiću, nije mogao a da ne spomene ‘one muslimane’

Popularni Đorđe Balašević uoči izbora u Srbiji koji će se održati 24. aprila priključio se kampanji Demokratske fronte. Balašević je u video snimku koji je snimljen u Novom Sadu pozvao na borbu protiv nacionalističkih stranaka.

Tom prilikom se sjetio izjave Aleksandra Vučića od prije 18 godina, kada je današnji premijer Srbije bio ministar informisanja.

“Jednom prilikom sam bio na ulici sa svojom kćerkom, kada je potuno nekontrolisani tip počeo nekim polualkoholiziranim glasom da viče, da psuje. U nekim situacijama, da sam bio sam, ja bih to riješio na neki drugi način. Ali, bio sam sa djetetom koje je tada imalo 16 godina. Ja sam saznao sam da je neposredno prije tih ispada mladi, upravo promovisani ministar informisanja, u vrlo gledanoj emisiji mene nazvao jefitnom fukarom koja je išla tamo da pjeva za ‘one muslimane umjesto da pjeva za srpsku djecu’. Bilo je to neukusno, jer naš čitav taj dolazak u Sarajevo bio je zamišljen kao pomoć svoj djeci koja su stradala od mina”, kazao je Balašević.

(102)This post has been seen 1621 times.

Pogledajte šta je Vučić poručio Balaševiću, nije mogao a da ne spomene ‘one muslimane’

| Magazin, Slider, Vijesti |
About The Author
-