POGLEDAJTE U KAKO LIJEPOM STANU SADA ŽIVI ARDUANA (37): Sa novim mužem savila

Društvene mreže su postale svakodnevnica velikom broju ljudi, pa tako i poznatim ličnostima, koji sa svojim pratiocima redovno komuniciraju preko istih. Ovaj trend nije zaobišao ni BiH, a omiljena mreža mnogih sve više postaje Instagram – piše  DecorIn.

Veliki broj bh. poznatih ličnosti, kako iz svijeta estrade, kulture i umjetnosti, tako i iz drugih oblasti, redovan je na ovoj društvenoj platformi. Sa čitaocima dijele stvari iz svakodnevnog života, a neki od njih nam dopuštaju da na kratko zavirimo i u njihove domove.

Instagram profil koji nas redovno oduševljava pripada voditeljici televizije Al Jazeera Arduani Pribinji. Prepun predivnih fotografija iz različitih dijelova svijeta, fotogenične hrane i zanimljivih stvari iz svakodnevnice, postao je prava inspiracija za sve njene pratioce – navodi isti izvor, i zaključuje:

– No ono što je nas oduševilo je Arduanin dom, u koji smo imali prilike da zavirimo putem fotografija koje je podijelila na ovoj društvenoj mreži. Uređen je sa puno stila i ukusa, odiše elegancijom, a ono što ga čini jedinstvenim su detalji. Cvijeće, suveniri, umjetnička djela čine Arduanin stan toplim domom.

Pa zavirimo zajedno…

(3683)This post has been seen 2441 times.

POGLEDAJTE U KAKO LIJEPOM STANU SADA ŽIVI ARDUANA (37): Sa novim mužem savila

| Magazin, Slider |
About The Author
-