Pogledajte zbog čega je danas uhapšen otac Cece Ražnjatović

Folk pjevačici Svetlani Ceci Ražnatović umalo je presjeo odmor na Kipru, kuda je riješila da pobjegne od svakodnevnih obaveza, kada je čula da je njen otac pritvoren u policijskoj stanici!

Kako „Alo!“ saznaje, Slobodan Veličković (67) zadržan je u pritvoru jer je u četvrtak u podne zatečen za volanom pijan!

Prilikom kontrole vozača, patrola policije zaustavila je bijeli automobil nedaleko od autobuske stanice u Žitorađi, za čijim volanom je bio Veličković. Saobraćajcima je odmah bilo sumnjivo ponašanje vozača, pa su mu zatražili da se podvrgne alko-testu. Međutim, on je to istog trenutka odbio, pa su policajci bili primorani da ga odvedu u policijsku stanicu u Žitorađi.

– U policiji mu je ponovo ponuđeno da se podvrgne alko-testu, ali on ni tada nije želio to da uradi. Potom mu je izdato rješenje o zadržavanju, a kada su policajci krenuli da ga vode u ćeliju, Veličković je zatražio da ga ljekari pregledaju, tvrdeći da mu je pozlilo i da se ne osjeća dobro – kaže izvor „Alo!“.

Uz pra­­­tnju patrole, otac folk dive odveden je u Dom zdravlja u Žitorađi, a odatle sa uputom na odjeljenje urgentne medicine u Prokuplju, gdje su ga pregledali specijalisti.

– Policajci su izgubili tri sata, koliko su čekali po bolničkim hodnicima da Veličković bude pregledan, i napokon, oko 19 časova, mogli su da se vrate redovnim zadacima, nakon što odveli Veličkovića u pritvor jer su ljekari specijalisti konstatovali da mu nije ništa! – dodaje naš sagovornik.

Veličkoviću je zadržavanje isteklo jedan sat poslije ponoći, nakon čega je pušten kući.

(27)This post has been seen 893 times.

Pogledajte zbog čega je danas uhapšen otac Cece Ražnjatović

| Magazin, Slider |
About The Author
-