POJAVILA MU SE OGROMNA RUPA NA LICU: Bori se za život nakon neuspjele 43. plastične operacije!

Brazilski stjuard koji je dao 385 hiljada eura kako bi nalikovao Kenu, završio je u bolnici. Rodrigo Alves (32) hospitaliziran je u bolnici u Španiji nakon što mu se pojavila rupa u nosu.

 

Ovaj 32-godišnjak u zadnjih je 15 godina bio čak na 42 operacije kako bi izgledao kao plastična lutka, no zadnja operacija nije prošla kako je planirano.

– Prije tri mjeseca sam se podvrgnuo operaciji nosa, no čini se da je moje tijelo odbilo novu hrskavicu – rekao je Rodrigo za The Sun.

Dodao je da ga cijela situacija jako plaši te da se želi što prije vratiti u London gdje žive.

– Zadnja tri dana disao sam sve teže, a sada mi je nos potpuno zaštopan – ispričao je uplašeni Alves.

Objasnio je kako mu se u nosnici pojavila rupa, te da mu infekcija izjeda nos.

 

rodrigo-ken

 

– Liječnici su me upozorili da bi mi, ako se tako nastavi, mogla izjesti lice – rekao je.

Rodrigo svakih osam sati pije antibiotike i jako je uzrujan i zabrinut jer stalno ima temperaturu i u groznici je. Želi što prije kući u London kako bi ga pregledali tamošnji liječnici.

Rodrigo je prije tri godine za dlaku izbjegao smrt nakon zahvata kojim je poželio poboljšati biceps. Operacija je pošla po zlu jer je hemikalija kojom se zahvat obavljao procurila u krvotok. Tada su ga liječnici upozoravali da će u najgorem slučaju morati amputirati ruku.

Operacije kojima se podvrgao obavljao je širom svijeta, pa je u Iranu stavio implantate u bradu, a transpantaciju kose obavio je prošle godine na Beverly Hillsu.

(88)This post has been seen 1327 times.

POJAVILA MU SE OGROMNA RUPA NA LICU: Bori se za život nakon neuspjele 43. plastične operacije!

| Foto/Video, Slider, Šokantno |
About The Author
-