POKUŠALA SAMOUBISTVO? Novi detalji o stravičnom padu Nede Arnerić sa trećeg sprata!

Glumica Neda Arnerić je sinoć pala sa trećeg sprata zgrade na Vračaru pokušavši da se ubije, kako spekulišu  regionalni mediji.
Poznata glumica je kako pišu skočila sa prozora svog stana u Dubljanskoj ulici.

Net.hr piše da glumica ima prijelome vratnog, prsnog i lumbalnog dijela kralježnice i  smještena je na odjel intenzivne njege Urgentnog centra.

Policajci nisu u stanu Arnerićeve pronašli oproštajno pismo, tako da je ova teorija trenutno puko nagađanje, piše Telegraf.rs.

Više informacija se znati kada policija obavi razgovor sa Nedinim suprugom Milanom koji je jedini bio prisutan u stanu u vrijeme nesreće.

Neda Arnerić jedna od najpoznatijih jugoslavenskih i srpskih glumica.
Svoj prvi film „San“ scenarista i redatelja Puriše Đorđevića snimila je s trinaest godina i postala prva dječja filmska zvijezda u bivšoj Jugoslaviji.

Akademiju za kazalište, film, radio i televiziju u Beogradu upisala je s 15 godina, a od 1969. do 1974. godine živjela je i radila i u inozemstvu i u Jugoslaviji, a u tom je razdoblju snimila 15 filmova.

 

Snimila više od 110 filmova
U dosadašnjoj karijeri snimila je više od 110 filmova, uz nekoliko desetaka uloga u televizijskim serijama i kazalištu.
Za ulogu Delfine, u filmu „Ispravi se, Delfina“, redatelja Aleksandra Đurčinova, 1977. dobila je Srebrnu arenu na Filmskom festivalu u Puli, te nagradu Carica Teodora na Festivalu glumačkih ostvarenja u Nišu. Dobitnica je Zlatne arenu na Filmskom festivalu u Puli (1988.) za ulogu u filmu „Haloa – Praznik kurvi“, redatelja Lordana Zafranovića.
Na Filozofskom fakultetu u Beogradu 1980. diplomirala je povijest umjetnosti od 1985. do 1999. vodila je vlastitu galeriju „Atrijum“ u Beogradu.
Za svoja ostvarenja na filmu, 2009. godine nagrađena je Plaketom Jugoslavenske kinoteke, a 2010. godine dobila je nagradu za životno djelo Pavle Vujisić, piše Hina.

(211)This post has been seen 1145 times.

POKUŠALA SAMOUBISTVO? Novi detalji o stravičnom padu Nede Arnerić sa trećeg sprata!

| Magazin, Slider |
About The Author
-