Policajka u bikiniju je savladala lopova: ‘Napravila bih to i gola’

Šveđanka Mikaela Kellner sunčala se u parku u Stockholmu i uživala u slobodnom danu, kad joj je drski lopov pomrsio planove. Savladala ga je u bikiniju, a ‘fotka’ na kojem ga drži na tlu koju je objavila na Instagramu postala je viralna.

Kellner se sunčala s dvije prijateljice kad im je prišao muškarac, koji je rekao da prodaje časopise kao pomoć beskućnicima. One su ga odbile, ali bio je uporan. Mikaeli je već to ponašanje bilo sumnjivo, a kad je jedna od prijateljica nakon toga shvatila da joj nedostaje mobitel njezine sumnje da je prodaja časopisa samo paravan su se obistinile. Kellner i druga prijateljica, također policajka, su potrčale za njim.

“Nije bilo vremena za gubljenje. Potrčale smo za njim, možda kojih petnaestak metara, moja druga prijateljica i ja koja je također policajka, pa smo ga zgrabile. Dok je pokušavao pobjeći, samo smo ga jače stisnule”, rekla je Kellner koja je lopova držala do dolaska svojih kolega koji su bili na dužnosti.

policajka3

“Reagirala sam instinktivno. Nisam razmišljala o tome sve dok ga nisam pritisnula na tlo. Dok sam sjedila tamo, pogledala sam naše druge dvije prijateljice kojie nisu policajke i pomislila kako ovo vjerojatno izgleda prilično smiješno”, ispričala je, prenosi The Local Sweden.

Ovo joj je prvi slučaj u 11 godina karijere da je nekog uhitila s toliko malo odjeće na sebi, ali kaže da bi svoj posao obavila i gola.

“Ništa me ne može spriječiti”, rekla je.

(15)This post has been seen 1013 times.

Policajka u bikiniju je savladala lopova: ‘Napravila bih to i gola’

| Slider, Vijesti |
About The Author
-