POPOVIĆ POMIRIO BOSANCA I ŠABANA: Evo šta su jedan drugom rekli nakon svađe

Dragan Stojković Bosanac pokajao se što je cijelu prošlu sezonu Zvezda Granda provocirao svog kuma Šabana Šaulića. Čak su se u jednom trenutku toliko posvađali da je Šaban nasrnuo na njega sa namjerom da ga pretuče. Tada se i Marija Šerifović umiješala i razdvojila ih.

Šaban je poslije toga bio u jako lošem zdravstvenom stanju , a Bosanca je sve to izjedalo , htio je da pozove Šaulića i da se vidi sa njim, ali opet nije želio da poklekne jer je i on bio uvrijeđen što ga je Šaban psovao i nazivao svakakvim imenima. Ipak, Saša Popović se umiješao i zamolio ih sve da spuste strasti , te da se više ne svađaju jer su prije svega kolege, a pritom i dugogodišnji prijatelji. Kad se sve to Bosancu sleglo i kad je vidio Šabana prvom prilikom riješio je da se pozdravi i izgrli sa njim, Šaban je to prihvatio ne želeći da odbije ruku pomirenja.

Popričali su o svemu i sad je sve kao nekad. Šaban je inače dobrodušan čovjek i ne voli da se zamjera iako je i dalje ubijeđen da ga je Bosanac sabotirao jer nije htio da pušta kandidate koji pjevaju njegove i Ildine pjesme, i to uvijek pod izgovorom da to nije kako treba otpjevano zbog čega je i započeo rat. Bosancu je bilo krivo kada je čuo da Šaban razmišlja da odustane od sljedeće sezone Zvezda Granda baš zbog svađa u žiriju, pa se pokajao i zamolio ga za oproštaj:

– Ja ne umijem da mrzim! Niti ikoga mrzim , niti ne volim, takav sam čovjek, sve volim i poštujem, ko hoće , družiće se sa mnom , ko neće, ne mora, ko se javi i pozdravi, uvije ću uzvratiti. Moja kuća je uvijek za sve članove otvorena, ipak smo mi svi kolege i treba da se podržavamo i poštujemo – rekao je Šaban.

(51)This post has been seen 943 times.

POPOVIĆ POMIRIO BOSANCA I ŠABANA: Evo šta su jedan drugom rekli nakon svađe

| Magazin, Slider |
About The Author
-