PORODICA U ŠOKU: Slavni fudbaler oženio ljepoticu koja ima troje djece s trojicom muškaraca

Jamieju Vardyju život je prilično uzburkan u posljednje vrijeme. Nakon što je s Leicesterom sasvim neočekivano osvojio englesko prvenstvo te dobio nagradu za najboljeg igrača lige, engleski fudbaler krenuo je s pripremama reprezentacije za Evropsko prvenstvo, a onda se i oženio.

 

 

Vardy je dobio slobodne dane kako bi odveo Becky Nicholson pred oltar, a engleski mediji javljaju da je ceremonija glamurozna, s puno poznatih lica. Svadba se održava u dvorcu u Cheshireu, a među okupljenima nema Vardyjevih roditelja. Naime, oni ne odobravaju sinov izbor pet godina starije supruge koja, uz njihovu zajedničku kćer, ima i dvoje djece s dva muškarca. Zapravo, više od godinu dana nisu progovorili ni riječi!

 

Iz ispovijedi Beckyna bivšeg zaručnika, također nogometaša Lukea Fostera, jasno je zašto Vardyjevi odbijaju pridošlicu u obitelj. Becky je Fostera ostavila preko noći nakon šest godina veze.

 

– Rekla mi je da se nadograđuje. Ostavila me s našim djetetom, preselila se Vardyju i s njim zatrudnila u roku od nekoliko sedmica. Bio sam u šoku – otkrio je Foster koji je u to doba u Oxford Unitedu zarađivao 950 funti sedmično.

 

– Becky je željela sve – veliku kuću, skupu odjeću, VIP status, neograničen iznos novca… I sada sve to ima i osjeća se nedodirljivom – jada se Foster.

 

Vardyja je upoznala u noćnom klubu u kojem je radila kao voditeljica.

 

– Krajem 2013. zadužili su je za organizaciju proslave njegova rođendana, a nekoliko sedmica poslije postali su par – dodao je Foster.

 

Inače, osim kćeri s Becky, Vardy već ima jednu petogodišnju djevojčicu Elle, koju je dobio u vezi s Emmom Daggett u vrijeme dok je još bio član osmoligaša Stocksbridge Parka.

 

Tada je zarađivao svega 30 funti sedmično. Majka starije Vardyjeve kćeri požalila se kako se fudbalska zvijezda ne ponaša poput oca.

 

– Nikad ga nema, mislim da ne osjeća nikakvu odgovornost prema njoj. Ne viđa je često, možda jednom mjesečno – ustvrdila je Emma Daggett koja je romansu s fudbalerom prekinula u trudnoći.

(1982)This post has been seen 22248 times.

PORODICA U ŠOKU: Slavni fudbaler oženio ljepoticu koja ima troje djece s trojicom muškaraca

| Slider, Šokantno |
About The Author
-