POSLIJE OBDUKCIJE USLIJEDIO PREOKRET U ISTRAZI! Muža i ženu iz Sokobanje ubio neko treći?!

Nije isključeno da je supružnike Marinu (39) i Dejana (52) Canića iz Sokobanje, čija su tijela pronađena u ponedjeljak podno planine Rtanj kod Boljevca, ubila treća osoba, saznaju “Novosti“. Iako se u početku spekulisalo o tome da se radi o ubistvu i samoubistvu, poslije prvih rezultata obdukcije policija ne može sa sigurnošću da kaže šta se tačno dogodilo.

Naime, prema informacijama ovog lista, Dejan ima dvije, a Marina jednu ranu nanijetu vatrenim oružjem. Obdukcijom, koja je trajala više od sedam časova, nije sa sigurnošću moglo da se potvrdi da su u pitanju ubistvo i samoubistvo. Zbog toga se ne isključuje mogućnost da je Caniće ubila treća osoba dok su oni bili u napuštenom kamenolomu. Tu su zastali nakon što su se u nedjelju vraćali s ručka u hotelu na Rtnju.

Takođe, ni motiva, osim varoških spekulacija za ubistvo i samoubistvo – nema. Sve komšije kažu da su Canići, uprkos razlici u godinama, imali skladan brak, iz kojeg imaju dvije kćerke. Naši sagovornici čak navode i da je Dejan sve vrijeme bio uz Marinu, koja je bolovala od karcinoma.

Pištolj kojim su Canići usmrćeni pripada njegovom rođaku. Komšije kažu da je u nedjelju došlo do prepirke između Marine i Dejana, ali i da su se oni poslije toga izmirili i krenuli na ručak. Usput su se, navodno, dogovorili da vježbaju gađanje u napuštenom kamenolomu.

– Tijela Marine i Dejana su pronađena u ponedjeljak po podne – navodi za naš list izvor blizak istrazi. – U ovom trenutku nije sa sigurnošću moguće ustanoviti da je suprug ubio ženu, ali ni da je bilo obratno.

Naš sagovornik kaže i da treba sačekati nalaz parafinske rukavice, kako bi se ustanovilo da li je neko od ubijenih supružnika držao pištolj.

– Sve dok se taj nalaz ne obavi, a što se očekuje narednih dana, ne možemo isključiti mogućnost da je Caniće ubila treća osoba – nastavlja naš izvor. – Svi tragovi s mjesta tragedije su uzeti i istraga je u toku.

Izvor “Novosti“ napominje i da su tijela supružnika pronađena pored automobila.

– Dejan je imao dvije prostrijelne rane, a Marina jednu – navodi on. – U ovom trenutku su zbog svega toga sve opcije otvorene.

Supružnici su sahranjeni jučer u Sokobanji, a njihova tijela su položena u istu grobnicu.

Nestanak supružnika policiji su prijavili rođaci, jer Marina i Dejan nisu odgovarali na telefonske pozive.

– Svi znaju da su Marina i Dejan lijepo živeli – navode komšije. – Dejan je bio miran čovjek, ni mrava ne bi zgazio. Niko ne vjeruje da je on mogao da ubije svoju suprugu pa da presudi sebi.

Priču komšija potvrđuju i u sokobanjskom Centru za socijalni rad, gdje ističu da nije bilo prijava za nasilje u porodici Canić.

(7)This post has been seen 765 times.

POSLIJE OBDUKCIJE USLIJEDIO PREOKRET U ISTRAZI! Muža i ženu iz Sokobanje ubio neko treći?!

| Slider, Vijesti |
About The Author
-