Potresna ispovijest muža ubijene pjevačice Jelene: Naša kćerka priča sa svojom mrtvom majkom

Kćerka Jelene Krsmanović Marjanović, ni osam mjeseci od zločina nije zaboravila svoju majku. Mala Jana je pronašla majčinu fotografiju, koju je porodica sklonila nakon zločina, otrkio je za srbijanski Kurir Zoran Marjanović, suprug brutalno ubijene pjevačice „Granda“.

 

Marjanović ispričao je u potresnoj ispovesti za Kurir da njihova ćerka Jana ni posle osam meseci od zločina nije zaboravila svoju majku.

Serija tragedija koja je potresla njihov dom – najprije ubistvo Jelene, a potom i prerana i iznenadna smrt njene majke Zorice Krsmanović – ostavila je stravičan pečat i na petogodišnjoj djevojčici, koja je za obe bila veoma vezana.

Nije više tužna

– Jana je prvih nekoliko mjeseci bila vidno potresena zbog svega što nam se dogodilo, povukla se u sebe i patila na sebi svojstven način. U posljednje vrijeme se stabilizovala, stalno je sa svojim vršnjacima i puna je energije, želi da se igra i druži – kaže Zoran Marjanović.

Snage da joj ispriča cijelu priču o ubistvu majke, kako kaže, još nije smogao, posebno sada kada se djevojčica napokon pribrala.

– Za Jelenu više i ne pita. Međutim, prije nekoliko dana zatekao sam u kući scenu od koje je srce htjelo da mi prepukne. Zatekao sam je u sobi u trenutku kad je u fioci pronašla Jeleninu sliku. Uzela ju je u ruke i rekla: „Mama, nisam te zaboravila“ – pričao je s knedlom u grlu Zoran Marjanović dok je prekjučer palio svijeću na grobu supruge.

 

On kaže da su sve Jelenine fotografije nakon zločina sklonili iz kuće da bi Jani pomogli da se što prije navikne na činjenicu da majku više nikada neće vidjeti.

U uspješan epilog osmomjesečne istrage i potrage za ubicom, kako kaže, uopšte ne sumnja, ističući da je svjestan svih teškoća koje prate slučaj od samog početka.

 

Podsjetimo, Zoran Marjanović je prijavio policiji da mu je supruga nestala na nasipu u borčanskom naselju Crvenka, gdje je otišla da trči 2. aprila. Tijelo nesretne žene pronađeno je sutradan u kanalu, a policija je ustanovila da je pretučena i izudarana po glavi do smrti.

Osam mjeseci

Marjanović je, kao i ostali članovi njegove porodice, odmah saslušan, ali do danas nije dokazana njihova umiješanost u ovaj zločin. Tokom osam mjeseci saslušano je više od trista osoba, za koje se vjerovalo da mogu da pomognu u istrazi i identifikaciji ubice. Obdukcija je potvrdila da je pjevačica izudarana po glavi drvenom palicom, zbog čega je i nastupila smrt.

 

(287)This post has been seen 6765 times.

Potresna ispovijest muža ubijene pjevačice Jelene: Naša kćerka priča sa svojom mrtvom majkom

| Slider, Šokantno |
About The Author
-