POTRVRĐENA VIJEST: Zvijezda serije ‘Lud,Zbunjen,Normalan’, popularni glumac Mustafa Nadarević

Regionalno popularni trio kojeg čine Mustafa Nadarević, Senad Bašić i Moamer Kasumović sa malih ekrana prešao je “na daske koje život znače”.

Popularni glumac Mustafa Nadarević, poznatiji kao Izet Fazlinović sa svojim kolegamaSenadom Bašićem i Moamerom Kasumovićem, iz iste serije, nastavlja da radi. Naime, glumci imaju hit pozorišnu predstavu pod imenom “Sjajni momci”, koja puni dvorane, a potvrđeno je da su zbog rasprodanih karata i velikog interesa publike, novo druženje zakazali već za 16. juli! A onda se očekuje i dalje…

Detalj sa izvođenja predstave u prepunom BKC u Sarajevu

Predstava “Sjajni momci” je rađena po tekstu Neila Simona, u originalu “Sunshine Boys”, a govori o dva penzionisana komičara, Hariju i Aliju. Na poziv Zlatana (Harijevog sestrića), Hari i Ali dobivaju priliku da učestvuju u TV emisiji, posvećenoj komediji od antike do danas. Njihov zadatak je da odigraju svoj skeč “Kod doktora” kojeg su zajedno igrali decenijama. Međutim, problem je što su Hari i Ali prekinuli sve odnose prije dvanaest godina. Na nagovor Zlatana, dvaslavna glumca pokušavaju obnoviti čuveni skeč. Uz mnogobrojne nesuglasice i razmirice njihov ponovni javni nastup bude komični fijasko furiozo.

(2259)This post has been seen 17203 times.

POTRVRĐENA VIJEST: Zvijezda serije ‘Lud,Zbunjen,Normalan’, popularni glumac Mustafa Nadarević

| Magazin, Slider |
About The Author
-