PREDVIDIO JE 11. SEPTEMBAR I SMRT LEJDI DI: Sada ima jezivo upozorenje šta nas tek čeka (VIDEO)

Jezivo precizan crtež zapaljenih nebodera Svetskog trgovačkog centra na kartici za društvenu igruIluminati: Igra zavere novi je dokaz kako je teroristički napad izrežiran daleko pre kako bi ostvario planove skrivenih vlastodržaca, tvrde teoretičari zavera.

Kartica je dolazila uz unapređenu verziju igre objavljene 1995. godine, gotovo šest godina pre razarajućeg napada. Igrači su dobili priliku da vode tajno udruženje Iluminata i smišljaju planove za svetsku dominaciju.

U igri se koriste karte poput Pokemona i sličnih Fantasy igara. Organizacija, koju su proslavili romani Dena Brauna, navodno je tajna grupa svetske elita koja želi da postavi “novi svetski poredak” i preuzme kontrolu nad čovečanstvom – ili barem tako tvrde mnogi zaljubljenici u teorije zavere.

Činjenica da je igra o tajnoj organizaciji predvidela jedan od najvećih terorističkih napada na svetu, dodatno razbuktala maštu mnogih na internetu koji tvrde da je on delo Iluminata koji su ovim aktom želeli da dobiju podršku za ratne pohode na Bliskom istoku. Međutim, ovo nije sve. U verziji igre nalazi se i kartica pod nazivom “Pentagon” koja prikazuje centar obrane SAD u plamenu.

Pentagon je takođe napadnut istog dana, a mnogi teoretičari zavere smatraju da to nikako ne može da bude slučajnost. Autor igre, Stiv Džekson, navodno je dobio uvid u tajne planove Iluminata, navodno su mu tajne službe provalile u kancelariju i pokušale da spreče objavu. Članak o ovim karticama objavljen na sajtu Cuttingedge tvrdi da igra “daje duhovni uvid u novi svetski poredak”.

– Ova kartica prilično detaljno prikazuje napad na nebodere u Njujorku. Kako je Stiv džekson mogao da zna? Na vrhu kartice jasno stoji natpis da su krivci za napad teroristi. WTC nije uništila teroristička nuklearna naprava, ili jeste? Ove kartice mogao je da osmisli jedino neko ko je znao o planu Iluminata jer nema šanse da bi bilo koja osoba mogla slučajno da stvori ove slike koje su se obistinile šest godina kasnije – navodi se u članku.

Međutim, najviše zabrinjava ono što teoretičari zavera tvrde da igra dalje predviđa. Oni tvrde da je Džekson uspeo da se dočepa planova Iluminata i da je igru iskoristio da ih obznani svetu.

Kako navode teoretičari ove zavere, njoj u prilog ide i činjenica da su agenti tajne službe SAD izvršili raciju na njegovom radnom mestu pre nego što je igra objavljena ne bi li ga naterali da je uništi.

Ako verujete u teorije zavere, onda je pred nama Treći svetski rat. “Treći svetski rat” kartica igračima daje priliku da pokrenu još jedan globalni konflikt i tako sprovedu novi svetski poredak.

Tu su još i kartice koje prikazuju udar asteroida i dolazak antihrista.

Sa druge strane, brojni skeptici tvrde da kartice ne predviđaju ništa jer je postojao pokušaj terorističkog napada na Kule bliznakinje 1993. godine, dve godine pre izlaska nove verzije igre.

Pogledajte video

(16)This post has been seen 781 times.

PREDVIDIO JE 11. SEPTEMBAR I SMRT LEJDI DI: Sada ima jezivo upozorenje šta nas tek čeka (VIDEO)

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-