PREFERIRA SAMO JEDAN POL Marija Šerifović: Ne mogu da zamislim da u isto vrijeme imam i…

Marija Šerifović prije nekoliko godina ogolila se pred javnošću i iznijela najintimnije detalje iz svog života. Pjevačica moćnog glasa otkrila je da se kockala, da joj je razvod roditelja teško pao, ali je najviše pažnje privuklo njeno priznanje da ima sklonosti ka istom polu.

I kada smo pomislili da Marija više nema čime da šokira, ona je pokazala kako ima i te kako šta da kaže.

Iako se mnogi ne bi usudila na takav korak, Marija je bez problema priznala da je lezbijka, kao i da je trenutno u vezi.

– Trenutno sam, i samo trenutno veoma zaljubljena, ali se podrazumijeva da vam neću otkriti ko je u pitanju. Da bi me neko osvojio treba da bude samo svoj i moj, dovoljno hrabar da dominira, dovoljno ljubavan da me čini najsrećnijom na svijetu. Ne mogu da zamislim da u isto vrijeme imam i momka i djevojku – rekla je Marija za Story.

Prije dvije godine spekulisalo se da se Marija u Americi podvrgla vantjelesnoj oplodnji, ali bezuspješno, a ona je objasnila o čemu se tu zapavo radilo.

– To je sve pogrešno protumačeno. Ja sam rekla da ne bih prezala da se jednog dana odlučim na takav korak, ali to vrijeme nije došlo – rekla je pjevačica i dodala da se nikad nije pokajala što je svoj život ogolila pred javnošću.

Naime, otkako je priznala svoju sek*ualnu orijentaciju, Marija je na udaru medija. Ipak, ona o svojim partnerima mudro ćuti, a tek joj se na Instagramu potkrade koja fotka sa djevojkom.

(73)This post has been seen 1043 times.

PREFERIRA SAMO JEDAN POL Marija Šerifović: Ne mogu da zamislim da u isto vrijeme imam i…

| Magazin, Slider |
About The Author
-