PRIČA SE NAKON VJENČANJA: Prije nego što je postala gospođa Silajdžić, Selma…

Haris Silajdžić, 71-godišnji bivši član Predsjedništva BiH i šef bh. diplomatije i 41-godišnja Selma Muhedinović nekadašnja pjevačica, krunisali su osmog marta višegodišnju ljubavnu vezu brakom. U jednom sarajevskom restoranu upriličeno je vjenčanje na kojem je prisustvovao samo uži krug rodbine i prijatelja.

 

 

Ovo je Silajdžiću treći brak. Najduže je bio u braku s Mostarkom Majom Zvonić, s kojom ima i sina Mirzu. Dok su bili u bračnoj zajednici, Maja se rijetko pojavljivala u javnosti, a kako su mediji objavljivali, ona danas živi u Istanbulu, i to u ulici Alije Izetbegovića. A nakon nje uplovio je u bračne vode s albanskom političarkom Ljuljetom Vunići.

 

Već skoro 15 godina se po kuloarima špekuliralo da su njih dvoje u vezi, pa je svojevremeno i u medijima otkrivena ta ljubavna afera. No, kako je sve ostalo samo na nagađanjima, nikada zvanično, niti sa jedne niti sa druge strane, nije potvrđena ta priča, ali niti demantirana. U to vrijeme aferaizmeđu njih dvoje je bila javna tajna, pa su i tada dolazile priče kako su ludo zaljubljeni te kako je Harisov vozač redovno dolazio po nju kako bi je doveo kod Silajdžića.

 

Za Selmu Muhedinović, sada Silajdžić, do povlačenja s estrade i okončanja muzičke karijere, su vezivali razna imena.

 

Navodno je bila u vezi sa Draženom Žerićem Žerom kada je u Expressu i najavila vjenčanje sa njim. No, odmah potom je stigao demanti od samog Žere koji je kazao kako to nije tačno.

 

Selma se navodno simpatisala i sa hrvatskim pjevačem Sandijem Cenovim, no to je navodno ostalo samo na tome – piše Express.

 

No, s obzirom na to da se za ovu ljubav zna već jako dugo, sve te priče o Selminim ljubavima su vjerovatno bile samo maska kako bi se zataškala prava istina.

 

Muhedinović je upamćena kao plavokosa djevojka lijepog glasa, sa svojim pjesmama “Šta da radim s tobom ja”, “Šeherzada”, “Pazi da se ne zaljubiš”, “Ne, ne, ne, ne”…

 

(1105)This post has been seen 3591 times.

PRIČA SE NAKON VJENČANJA: Prije nego što je postala gospođa Silajdžić, Selma…

| Foto/Video, Magazin, Slider |
About The Author
-