Prodavačice su joj se podsmijavale zbog šortsa. Odgovorila im je na PRELIJEP način

Kako biste vi odreagovali da čujete da se, dok kupujete, radnice podsmijavaju vašem izboru odjeće? Vjerovatno biste im ili odgovorili ili prešutili, pa bijesnili kod kuće. Ova djevojka je izabrala da odreaguje sasvim drugačije.

Harijet Ri iz Velike Britanije doživjela je upravo opisanu situaciju. Otišla je do samposluge, a onda čula da se dvije radnice podsmijavaju njenom šortsu. Mogla je da im uzvrati, mogla je da se žali njihovim nadređenima, a mogla je i da prešuti.

Umjesto svega toga, ona je uradila sasvim neuobičajenu stvar, a cijelu situaciju opisala je u statusu koji je postao viralan.

Obraćam se radnicama sa kojima sam danas po podne imala susret. Ne brinite, čula sam vaše komentare na račun mog šortsa. Toliko ste bile glasne da su sve mušterije čule vaš razgovor. Očigledno je da vam ovo nije prvi put da komentarišete mušterije, a one vjerovatno odreaguju šutnjom dok se u sebi žderu i tuguju. Danas sigurno niste očekivale ogroman osmijeh koji sam vam uputila! Samo da znate, vaše riječi me nisu povrijedile, kao ni vaši pogledi. Rastužilo me je to što mislite da je u redu govoriti o drugoj ženi, tačnije o drugoj osobi, na takav način. Time niste dobile ništa osim eventualnog malog zadovoljstva u trenutku dok ste me ogovarale, ali vam je sigurno bilo i neprijatno kada ste shvatile da vas čujem. Ako ovaj moj status nekako dođe do vas, a vjerujem da hoće jer živimo u malom gradu, zamolila bih vas da ubuduće pažljivije birate riječi. Nije svačija koža debela poput moje, pa ćete nekog ozbiljno povrijediti. U odgovor vašim zlobnim komentarima, šaljem vam ljubav! Naime, ako ste same napravile svoje frizure i našminkale se, obje ste veoma talentovane. Ja nikad ne bih umijela da tako dobro izvučem ajlajner, niti da napravim takav konjski rep!”, glasi status ove djevojke.

Kako ona dalje piše, javili su joj se menadžeri lanca supermarketa u kojoj se desio incident, ali ona nije željela da opiše te dvije djevojke, niti da kaže u kojoj se radnji to tačno dogodilo. Ipak, dogovorili su se da njen status menadžeri ubuduće koriste pri treninzima zaposlenih, piše “Žena“…

(1313)This post has been seen 2926 times.

Prodavačice su joj se podsmijavale zbog šortsa. Odgovorila im je na PRELIJEP način

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-