PRONAĐENA NESTALA 20-GODIŠNJA DŽENANA BEŠIĆ: Evo gdje je bila…

Nakon što se na stranicama Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) pojavila informacija o nestanku 20-godišnje Dženane Bešić, koja se udaljila od kuće 25.08. ove godine, saznajemo da je djevojka živa i zdrava i da je pronađena još prošlog petka u Vitezu.

Njena majka Amira Bešić je, naime, 25.08. prijavila pripadnicima 3. policijske uprave da je istog dana u 12.30 sati iz kuće u ulici Adema Buča na broju 497, sarajevska općina Novi Grad, bez traga i glasa nestala njena kćerka.

Avazova ekipa uputila se u naselje Buča Potok, gdje se nalazi navedena adresa s koje je otišla djevojka. Ugostili su ih članovi porodice Beganović, koji tu žive kao podstanari. Oni su kazali da je Dženana prošlog petka pronađena živa i zdrava, piše “Avaz“…

“Pa, njena majka je odmah obavijestila policiju”, tvrde članovi porodice Beganović.

Podsjećamo… Amira Bešić iz Sarajeva, prijavila je policiji da se njena kćerka Dženana Bešić (19), 25.08. u 12.30 sati, udaljila iz kuće, u nepoznatom pravcu.

Kako se navodi u informaciji MUP-a KS, njena majka nema pojma gdje bi se njeno dijete moglo nalaziti.

Dženana Bešić rođena je 24.09. 1996. godine u Sarajevu, visoka je oko 155 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima okruglo lice, normalno čelo, oči smeđe boje, uredne zube i dužu kosu crne boje.

(1527)This post has been seen 17320 times.

PRONAĐENA NESTALA 20-GODIŠNJA DŽENANA BEŠIĆ: Evo gdje je bila…

| Slider, Vijesti |
About The Author
-