PRVA DAMA AMERIKE OTVORILA DUŠU:  ISPRIČALA SVE O BRAČNOJ KRIZI

U televizijskoj najavi stoji kako u ovom intervjuu nije bilo ‘zabranjenih pitanja’ pa je tako Prva Dama otkrila i kako je navodna afera njenog supruga Donalda Trumpa utjecala na njihov brak…

 

 

Prva Dama Melania Trump (48) je u intervjuu za televizijsku kuću ABC prvi put progovorila o suprugovim aferama. Voditelju Tomu Llamasu je Melania ‘otvorila dušu’ i ispričala mnoge stvari iz privatnog života o kojima se do sada samo nagađalo.

 

U televizijskoj najavi stoji kako u ovom intervjuu nije bilo ‘zabranjenih pitanja’ pa je tako Prva Dama otkrila i podržava li #MeToo pokret i kako je navodna afera njenog supruga Donalda Trumpa (72) utjecala na njihov brak.

 

Melania je u lipnju posjetila prihvatni centar za djecu na granici s Meksikom. Na ulasku u zrakoplov kojim je letjela u McAllen, u Teksasu, bila je u jakni marke Zara s porukom ispisanom na leđima :”Doista me nije briga, a vas?”. U jeku polemike o migrantskoj politici njezina supruga, ova jakna je potaknula brojne reakcije, pa i oštre kritike.

 

Voditelj Llamas ju je pitao da prokomentira taj incident, stoji u najavi. Cijeli intervju će biti prikazan u petak 12. listopada.

‘Morate imati dokaze ako kažete da su vas zlostavljali’

Melania Trump dala je potporu ljudima uključenim u pokret MeToo, ali je istaknula da oni koji iznose optužbe za se*sualno zlostavljanje moraju podastrijeti “čvrste dokaze”.

– Podržavam žene i treba ih se čuti. Moramo im dati potporu. Ali također i muškarcima, ne samo ženama – kazala je Melania za ABC u razgovoru koji je vođen tijekom njezinog nedavnog posjeta Africi.

Na pitanje misli li da su muškarci koji su optuženi za neprimjereno ponašanje i o kojima su pisali mediji nepošteno tretirani odgovorila je da su potrebni “čvrsti dokazi”.

– Zaista trebate imati čvrste dokaze. Ne možete samo tako nekome reći ‘bila sam se*sualno zlostavljana’ ili “ti si mi to napravio’ jer mediji ponekad odu predaleko i znaju na nekorektan način prikazati neke priče – objasnila je Melania, inzistirajući da doista stoji uz žene.

 

Predsjednik Donald Trump branio Bretta Kavanaugha dok je prisezao za suca Ustavnog suda na svečanosti u Washingtonu. Od nominiranja suočen je s optužbama za se*sualne napade na brojne žene.

 

Melania Trump je u intervjuu za ABC također izrazila žaljenje što neke udruge koje djeluju u Africi ne žele s njom raditi na humanitarnim programima koje financira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID).

 

– Žalosno je da neke udruge i zaklade kojima želim biti partner to odbijaju zbog sadašnje administracije. Mislim da biraju politiku umjesto pomaganja drugima – rekla je Melania

Izvor: Hayat.ba

(78)This post has been seen 184 times.

PRVA DAMA AMERIKE OTVORILA DUŠU: ISPRIČALA SVE O BRAČNOJ KRIZI

| Magazin, Slider |
About The Author
-