Pustila sam bradu i osjećam se se*si! (FOTO, VIDEO)

Rouz Geil (39) iz Oregona mučila je muku četvrt vijeka sa depilacijama i brijanjem. A onda je odlučila da sve to batali…Sada kada ima bradu je najsrećnija u životu.

 

“Dugo sam se borila protiv svojih dlaka na tijelu i licu. Morala sam da se brijem svakodnevno. Probala sam i epilaciju, ali to kod mene nije ‘radilo’. Dlake su uticale na moj život, čak ni moji najbolji prijatelji nisu znali da se ja svakodnevno mučim sa dlačicama. Ali, prije osam mjeseci sam odlučila da je bilo dosta. Rekla sam svima i pustila dlake da porastu.

 

Vjerujte, osećam se ženstvenije nego ikad”. Rouz kaže da su dlačice na licu počele da “džigljaju” kada joj je bilo 13 godina i da je tada odmah počela da ih brije. Uskoro je počela da se brije svakog dana i tako je praktikovala taj ritual čitavih 25 godina, što je emotivno iscrpljivalo. “Nisam shvatila koliki je to emotivni udarac bio za mene, sve dok nisam postala starija.

 

Mislila sam da sve žene kubure sa neželjenim dlačicama. Bilo je strašno teško kriti tako nešto od prijatelja”. Njena mama je znala kroz šta prolazi Rouz, ali nije znala kako da joj pomogne. “Pokušali smo sa pilulama za kontracepciju i još nekim lijekovima kako bi usporili rast dlačica, ali ništa nije funkcionisalo”. Dijagnoza nije zvačnino postavljena, ali se vjeruje da ova preterana maljavost ima veze sa policističnim jajnicima i genima.

(18)This post has been seen 396 times.

Pustila sam bradu i osjećam se se*si! (FOTO, VIDEO)

| Slider, Život i stil |
About The Author
-