RADA KONAČNO OTKRILA PRAVU ISTINU: Evo šta je rekla o vezi sa Harisom Berkovićem

Nakon što se pojavila informacija da je pevačica Radmila Manojlović raskinula sa kolegom Harisom Berkovićem, ona ekskluzivno za „Alo!“ tvrdi da njihovoj sreći ništa ne može da stane put.

– Mi smo u vezi i srećni smo, nema reči o raskidu. Nikakvi naslovi i „proverene informacije“ ne mogu da pokvare našu sreću – kaže Manojlovićeva sa širokim osmehom i na pitanje da li je tačno da je ne vole Harisovi roditelji, kako se pričalo na estradi, kaže:

– Ne bih to mnogo da komentarišem, ali naši roditelji ne znaju najbolje da se snađu sa novinarskim pitanjima i ne znaju da tu postoje raznorazne klopke. Jedna rečenica može da bude protumačena na mnogo načina – objašnjava Rada, čiji je dečko pre nekoliko dana bio priveden na švajcarskoj granici zbog neposedovanja svih radnih dozvola.

– To su objasnili menadžeri „Granda“, to nije bio Harisov propust, već propust organizatora. Istina je da je bilo proveravanja, Švajcarci su rigorozni po tom pitanju jer čak i u situacijama kada radimo neke humanitarne stvari moramo da imamo radnu dozvolu – naglašava Rada, koja do sada nije imala većih problema sa graničnom policijom, osim što su je prošlog vikenda zadržali zbog kratke provere – ističe Manojlovićeva, koja još ne zna da li će biti članica žirija muzičkog takmičenja „Neki novi klinci“, kao prošle sezone.

– Nisam obaveštena, što bi rekao Koštunica. Nemam pojma, još me nije zvao Popović. Mislim da je sada preokupiran „Zvezdama Granda“, a „Neki novi klinci“ će svakako krenuti negde krajem oktobra – ističe pevačica, koja se obrela i u konkurentskim emisijama kao članica žirija.

(1181)This post has been seen 15006 times.

RADA KONAČNO OTKRILA PRAVU ISTINU: Evo šta je rekla o vezi sa Harisom Berkovićem

| Magazin, Slider |
About The Author
-