Rada konačno progovorila: Haris me zaveo tako što je…

Pjevačica Rada Manojlović dugo njie htjela da priča o svom 9 godina mlađem momku sa kojim uživa u vezi.
Ipak, konačno je odlučila da progovori i otkrije kako ju je Haris Berković osvojio.

Iako je Berković mlađi od Rade 9 godina, pjevačica tvrdi da se razlika među njima ne osjeti.

– Ne vidi se, ja djelujem mlađe nego što jesam, a on djeluje starije nego što jeste. Mi se najviše slažemo u duhu. On kaže ti, duhom kao da imaš 22 godine. Zbog toga se ne primjećuje ta razlika – rekla je Rada i otkrila kako ju je zaveo Haris.

 

-Prvi put da sam ja na prvi pogled baš odlijepila, nije trebalo ni da popričamo. To je stvarno bila ljubav na prvi pogled. Sa bivšim momcima je sve to bilo upoznavanje ,oni su mene osvajali mjesecima. Ovo je prvi put da sam se ja zaljubila na prvi pogled. On je i fizički idealan tip mog muiškarca. Meni se najviše dopala dobrota u njegovim očima. Hvala Bogu da sam našla dobrog čovjeka – rekla je Rada kroz smijeh i otkrila šta više ne pije od kada je sa Harisom u vezi.

– Prestala sam da pijem pilule za spavanje. Zaljubiš se, taj neko tebe voli i vrati ti unutrašnji mir – priznala je pjevačica u “Premijeri”.

 

Rada ne krije da jedva čeka da se oproba u ulozi majke, a rekla je da će se ponašati kao kolegica Seka Aleksić kada bude dobila svoju bebu.

– Biću kao Seka, ona se posvetila djetetu i ja ću biti takva. Dok je malo, ja bih da budem 24 sata uz njega – iskrena je Rada.

 

(1943)This post has been seen 20655 times.

Rada konačno progovorila: Haris me zaveo tako što je…

| Magazin, Slider |
About The Author
-