Rada Manojlović otvoreno ispričala: Tjeram Harisa da mi…

Pjevačica Rada Manojlović dugo je ćutala o svojoj vezi sa Harisom Berkovićem, ali otkada je priznala da su zajedno, ne prestaje da hvali svog dečka. Manojlovićeva želi da njen dečko oblači ono što će istaći njegovu ljepotu.

– Insistiram na tome da mora da bude sek*i i da ta ljepota mora da se vidi. On je idealan. Zato ga non stop tjeram da oblači uske majice koje ističu svaki njegov mišić – otkrila je Rada i dodala da je prava stvar to što je u vezi sa muškarcem iz svoje branše.

 

U posljednjih nekoliko dana pisalo se da je Rada teško bolesna, a pjevačica kaže da nije toliko ozbiljno.

 

– Nije baš toliko ozbiljno, nemojte tako. I ja sam to pročitala u novinama, to mora da bude malo dramatično i preuveličano – objasnila je Rada u emisiji „Premijera“ i otkrila da je zaista imala određene probleme.

 

– Bilo je tu nekih sitnih problema i kad god mene neko vidi kod ljekara, čak i tata, on stalno misli da sam nešto bolesna, ali ja samo idem na kontrole… Nemojte da se brinete, nije ništa strašno – poručila je pjevačica i osvrnula se na priče da joj je stomačić porastao jer je u drugom stanju.

 

– Meni će se još malo zalijepiti stomak za kičmu od mršavosti, ne znam stvarno gdje su to mogli da vide. To nije istina – kroz smijeh je rekla Rada.

(4176)This post has been seen 24080 times.

Rada Manojlović otvoreno ispričala: Tjeram Harisa da mi…

| Magazin, Slider |
About The Author
-