RADA MANOJLOVIĆ: ŽELI DA SE UDA I DA MU RODI DJECU

Rada Manojlović i Haris Berković više ne kriju da su u vezi. Uglavnom zajedno nastupaju, a kada su u hotelu, spavaju u istoj sobi, zajedno se mogu vidjeti u beogradskim restoranima, a Haris u posljednje vrijeme uglavnom boravi u Beogradu, a sve manje u rodnom Gradačcu.

Ne samo da je Haris „odlijepio” za Radom, već i ona za njim. Mladi Bosanac ju je toliko „zaludio” pa Rada sada i javno priča o tome kako je on puno bolji muškarac u odnosu na njene bivše: Milana Stankovića i Momira Gajića.

– Sada konačno pored sebe imam muškarca koji zna da me voli, koji sve pokazuje djelima, a ne riječima. Ranije nisam bila u takvoj situaciji, nisam bila tako voljena. Sretna sam što sada pored sebe imam čovjeka s kojim bih voljela izgraditi budućnost: s njim želim brak i djecu – iskrena je Manojlović.

Ranije se puno špekuliralo kako Radin otac nije oduševljen kada je čuo da je ona u vezi s Harisom. Vidjevši da je njegova kćerka sretna i zadovoljna, da sa Berkovićem sve funkcionira kako treba, i on se pomirio s tim da će sigurno Harisa „dobiti” za zeta.

(143)This post has been seen 4390 times.

RADA MANOJLOVIĆ: ŽELI DA SE UDA I DA MU RODI DJECU

| Magazin, Slider |
About The Author
-