RADA OSTAVILA HARISA: Ekskluzivno vam otkrivamo zbog čega su raskinuli

Rada Manojlović baš nema sreće sa muškarcima. Prije tačno godinu dana stavila je tačku na vezu sa Momirom Gajićem neposredno pred njen 30. rođendan, a sada je i Harisa Berkovića precrtala iz svog života. Kako saznajemo, Radi su se smučile priče kako joj je Haris nevjeran pa je vremenom i sama shvatila da joj treba ozbiljan muškarac koji zna šta želi u životu.

“Rada se umorila od svega. Jednostavno, ona nije bila srećna pored njega. U posljednje vrijeme je počela da ga izbjegava, a čak je i sama rekla da njihov odnos više liči na šemu nego na ozbiljnu vezu i da joj je dosta svega” otkriva naš izvor, piše “E-turneja“.

Jedna od Radinih prijateljica otkriva da su njih dvoje raskinuli baš pred njen 31. rođendan koji je proslavila 25. avgusta.

“Sjedila sam u društvu kada se poveo razgovor o Radi. Neko je rekao kako je konačno kupila stan, pa su se svi složili da je trebala mnogo ranije da uradi budući da baš mnogo radi. Tada sam čula da je neko od saradnika rekao da je ostavila Harisa i da joj se smučilo da čita o njima u medijima a posebno o njegovim prevarama.”

Inače, Rada ovih dana planira da sa sestrom Marijom otputuje na Kubu na odmor. Tim putovanjem je častila sebe za rođendan koji je proslavila u rodnom Četerežu. Od Harisa nije bilo ni traga, ni glasa.

(396)This post has been seen 5755 times.

RADA OSTAVILA HARISA: Ekskluzivno vam otkrivamo zbog čega su raskinuli

| Magazin, Slider |
About The Author
-