RADIKALNO GOLO: Šešeljeva funkcionerka u se*s-skandalu! (FOTO)

Iako su u prvi plan sjevnuli intimni atributi ove Nišlijke, nitko iz redova stranke čiji je ona član nije želio da je prekori zbog erotskog poziranja pred kamerom

 

 

Srpska radikalna stranka kao da je magnet za seks-afere. Funkcionerka SRS iz Niša Jelena Stojanović stavila je na stup srama tu stranku jer su prije nekoliko dana u javnost iscurile njezine privatne provokativne fotke na kojima pozira gola, pokazujući svoje grudi i stražnjicu.

 

Ambiciozna

Stojanovićeva je u žižu javnosti dospjela pred same izbore kad su je mediji predstavili kao jedinu ženu koja je kod radikala bila kandidat za predsjednika Pantelej u Nišu. Međutim, sada je situacija malo drugačija imajući u vidu da se ova plavuša našla usred seks-skandala, o čemu svjedoče erotske fotografije na kojima je uslikala svaki dio svog nagog tijela, koje je objavio list Afera.

 

 

Ovu španjolsku seriju koju su obilježile eksplicitne slike Stojanovićeve u vrhu SRS ne doživljavaju nimalo tragično, već naprotiv, kao da je odobravaju.

Lider SRS Vojislav Šešelj ne vidi ništa sporno u tome što su u javnost procurile vruće fotke njegove funkcionerke.

 

SRS - skandal_compressed

 

Nije digla rejting

– Neću je kaznim, što da je kažnjavam. Lijepa žena, pa se slikala gola. Što tu ima loše, što bi to meni smetalo? Te fotografije nisu ni vulgarne, i to je njena privatna stvar – branio ju je Šešelj.

Kako je rekao, savjet bi mu bio tužiti medije koji su objavili fotografije.

– Ne vjerujem da je to objavljeno uz njezin pristanak. Inače, rekla mi je da zbog tih fotografija nije imala problem sa suprugom i djecom – rekao je lider SRS.

Šešelj je rekao i da Stojanovićeva nije naštetila ugledu stranke.

– Nije ni digla ni spustila rejting. Nama rejting diže naša politika, a ne gole fotografije – rekao je Šešelj.

Na broj poznat Kuriru do zaključenja broja Stojanovićeva je bila nedostupna za komentar.

(404)This post has been seen 8373 times.

RADIKALNO GOLO: Šešeljeva funkcionerka u se*s-skandalu! (FOTO)

| Foto/Video, Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-