Radnik otkrio: To je neopisiv smrad, meso koje se ne pojede u svatovima, smrzava se i kasnije

To se smrzne i kad nama treba meso to ide na odmrzavanje, preradi se i stavlja u burek. Tako oni rade burek cijelo vrijeme, znači sve što je mesnato u toj pekari ide iz svatova većinom’, objasnio je Tomislav Skelac, bivši radnik Bose.
U Hrvatskoj se prethodnih dana podigla velika bura oko poslovanja Bosiljka Stanića, vlasnika maloprodajnog lanca trgovina Boso.

Radnici maloprodajnog lanca trgovina Boso moraju 700 kuna od mizerne plaće potrošiti u njegovim trgovinama, kupovati robu kojoj je istekao rok trajanja, kupovati sve što je ispod norme koju im gazda zada, inače im skida s plaće. Ovo se tvrdi u prilogu emisije Provjereno koja se emituje na Novoj TV.
U emisiji se dalje iznosi i dokaz koji svjedoči o menadžerskim metodama Mihovila Stanića, sina Bosiljka Stanića. U mailu on tjera zaposlenike da gotovinu podižu na Bosinim bankomatima koji jasno uzimaju naknadu. Oni koji zabušavaju, kako navodi, bivaju obilježeni.
U emisiji je emitovana i izjava radnika, koji je ispričao šta se događa s mesom koje se ne pojede na svatovima.
‘Iz svatova sve ono mljeveno meso što ostane ide u šokere. To se smrzne i kad nama treba meso to ide na odmrzavanje, preradi se i stavlja u burek. Tako oni rade burek cijelo vrijeme, znači sve što je mesnato u toj pekari ide iz svatova većinom’, objasnio je Tomislav Skelac, bivši radnik Bose.
‘To bude neopisiv smrad kad to meso dolazi tamo, to bude u bijelim kantama velikim, niti je pokriveno niti ima neku zaštitu. To se samo iz kombija istrese u banjice i onda ide na preradu i ide u burek’, kaže Tomislav.
Prilog pogledajte OVDJE.

 

(11)This post has been seen 679 times.

Radnik otkrio: To je neopisiv smrad, meso koje se ne pojede u svatovima, smrzava se i kasnije

| Slider, Šokantno, Vijesti |
About The Author
-