Rođak tuzlanske starlete: Znam sve Macine tajne, muškarce s kojima je bila

Otkako se pojavila u rijalitiju „Parovi”, tuzlanska starleta Senada Nurkić poznatija kao Maca, kako zbog svoje atraktivnosti tako i ponašanja koje često prelazi sve mjere ukusa, nije baš omiljena među djevojkama koje se bave istim „poslom” kao i ona.

 

Već dugo se priča kako nije u dobrim odnosima sa svojom majkom Enesom koja živi u Tuzli. Starletina mama je, ispričala je za „Express”, ljuta na Senadu zbog njenog ponašanja ali i toga što, iako ima mogućnost, dugo nije željela ni telefonom stupiti u kontakt s njom. Enesa, narušenog zdravlja, očekivala je od kćerke da će joj finansijski pomoći ali, kako ona tvrdi, to se nije desilo. Ona je tražila od produkcije Hepy TV da Maci omoguće kontakt s majkom, ali je starleta odbila da se čuje s njom.

Prema pričama koje kruže Tuzlom, na Macu ne samo da je ljuta njena majka, već i rođaci, prijateljice… Jedna od njih ispričala je nedavno jednom tuzlanskom menadžeru kako je zvala Macu da se vide kada je ona bila u Tuzli, ali je odbila da popije kafu s njom. Pravdala se kako ima puno obaveza, ali i da joj sada ne priliči da se „šetka” po tuzlanskim kafićima?!

S druge strane, Macin rođak, koji je želio ostati anoniman, ispričao nam je kako je i sa rodbinom prekinula gotovo svaki kontakt. Sve one, bez obzira što je u rodbinskoj vezi s njima a koji su je kritizirali zbog ponašanja u rijalitiju ili p***o snimaka koje je dijelila na društvenim mrežama, blokirala je sa liste prijatelja na „Facebooku”.

Posebno je ljut naš sagovornik, starletin rođak koji joj je, kako tvrdi, više puta pomogao dok nije postala poznata, a sada ga smatra svojim neprijateljem.

– Zaboravila je koliko sam joj puta pomogao. Nikome ništa ne prigovaram, pa ni njoj, ali nisam zaslužio da se tako ponaša prema meni. Znam sve šta je radila u Tuzli i okolnim gradovima u ovom kantonu, znam one s kojima je bila… I više puta sam joj pomogao da prevaziđe neke teške situacije u kojima se nalazila, ali nismo svi isti. Umislila je da je neka velika zvijezda samo zato što se pojavila u tom rijalitiju, što je otišla u Beograd… Vidjet ćemo koliko će trajati ta njena slava. Doći će vrijeme da se ponovo vrati na staro jer sa ponašanjem kakvo ima neće ona daleko dogurati – priča starletin rođak.

(18)This post has been seen 777 times.

Rođak tuzlanske starlete: Znam sve Macine tajne, muškarce s kojima je bila

| Magazin, Slider |
About The Author
-