RODITELJI POKOJNOG RADENKA DOBILI PRIJETEĆE PISMO: Klošaru, prestani više da daješ izjave u štampi!

Roditelji u šoku!

Klošaru, prestani više da se slikaš i daješ izjave u štampi! – piše u pismu koje su dobili roditelji malog Radenka Nikodnovića koji je preminuo, kako se pretpostavlja, zbog greške ljekara, piše “SrbijaDanas“.

“Klošaru, prestani više da se slikaš i daješ izjave u štampi!”

Ovim riječima počinje prijeteće pismo koje je upravo primila Zorica Nikodinović, majka pokojnog Radenka, koji je preminuo poslije preloma ruke od gasne gangrene.

“Zar te nije sramota? Jel se tako žali izgubljeni sin, bijedo jedna? Dosta više, ko si ti slijepče jedan? Da ste ti i ta tvoja bijednica više vodili računa o djetetu to se ne bi desilo. Da li će ti biti lakše kad saznaš ko je kriv, šta hoćeš, pare te muče? Marš, đubre jedno!”, između ostalog piše u uznemirujućem pismu Radenkovim roditeljima koje je stiglo na njihovu kućnu adresu, a koje je potpisao izvesni N.N. Dobrić.

Zorica Nikodinović, majka malog Radenka, kroz suze kaže da ju je pismo uplašilo i istovremeno uznemirilo.

– Dosad sam plakala. Ne mogu da dođem sebi cijeli dan! Ne znam ko bi mogao da nam pošalje ovako nešto. Vjerovatno neko sa strane dr Bojanića, ali ko ne znam. Strašno – priča ona.

Prema njenim riječima, u ovakvoj tragediji tako nešto napisati je van svake pameti.

– U potpisu je N.N. Dobrić. Ne poznajemo nikoga ko se tako preziva. Do Kozjaka je selo Dobrić. Stvarno ne znam. Medicinska sestra koja je bila tamo dok su Radenku pružali pomoć je iz Dobrića. Ali, ne mogu da griješim dušu i kažem da je ona. Nemam dokaze za to. Ko može tako nešto da nam napiše? Uplašena sam. Imam kod kuće još jedno dijete. Može neko da nam dođe i prijeti. Svašta mi pada na pamet. I moj suprug ne može da dođe sebi – priča u dahu Zorica.

Ona još ne zna šta će s tim pismom.

Podsjetimo, Radenko Nikodnović polomio je ruku 2. oktobra, kada je pao s tobogana. Majka i otac su ga odveli u bolnicu gde mu je pomoć ukazao ortoped dr Dobrivoje Bojanić. Djetetu danima nije bilo dobro i konačno su ga prevezli na Institut za majku i dijete u Beogradu gde je preminuo 8. oktobra. Naknadno je utvrđeno da je dijete umrlo od gasne gangrene.

Ministarstvo zdravlja podnijelo je krivičnu prijavu protiv dr Bojanića zbog nesavjesnog lječenja.

(753)This post has been seen 8081 times.

RODITELJI POKOJNOG RADENKA DOBILI PRIJETEĆE PISMO: Klošaru, prestani više da daješ izjave u štampi!

| Slider, Vijesti |
About The Author
-