ŠABAN MU PISAO HITOVE, A ON GA SAD MIJENJA U ŽIRIJU: Evo koja folk legenda bi mogla sjesti u predsjedničku stolicu Zvezda Granda

Srbijanski pjevač Šaban Šaulić dugo nije bio zadovoljan tretmanom koji je imao kao predsjednik žirija u “Zvezdama Granda”.

U neobaveznom razgovoru s novinarom “Kurira” srbijanski pjevač je još u januaru ove godine napomenuo da mu se sve smučilo i da samo čeka povod da napusti “Grand”.
“Ja ovo više ne mogu da trpim. Samo se svađaju i mene uvlače u to. Samo čekam da me neko čačne i da imam razlog da napustim žiri”, razočarano je tada rekao Šaulić.

Kako “Kurir” saznaje, snimanje emisija “Zvezde Granda” počinje sljedećeg utorka 13. septembra. Sve do juče iz “Grand produkcije” tvrdili su da će žiri ostati u istom sastavu i da se još samo nisu dogovorili sa Viki Miljković.

Jučerašnje saopštenje TV Pink da Šaban Šaulić prelazi u njihove “Zvezde” i izjava kralja folka koja je to dodatno potvrdila dokazuje da je pjevač čekao posljednji trenutak kako bi zadao finalni udarac!

Ali Popović je izgleda odmah našao zamjenu za Šabana te bi u predsjedničku stolicu mogao sjesti Jašar Ahmedovski. Inače Jašar i Šaban su jako dobre kolege, Šaban mu je čak i napisao nekoliko hitova. Da li će doći do ove saradnje između Jašara i Granda ostaje nam da vidimo.

(668)This post has been seen 10684 times.

ŠABAN MU PISAO HITOVE, A ON GA SAD MIJENJA U ŽIRIJU: Evo koja folk legenda bi mogla sjesti u predsjedničku stolicu Zvezda Granda

| Magazin, Slider |
About The Author
-