ŠABAN PRVI PUT PROGOVORIO: Žiri se mnogo promijenio, uspjeli su da me izbace iz takta

Pred super finale “Zvezda Granda” predsednik žirija Šaban Šaulić sumirao je utiske iz jubilarne 10. sezone najpopularnijeg regionalnog muzičkog takmičenja i osvrnuo se na atmosferu među kolegama koja je, kako kaže, bila promenljiva tokom čitavog trajanja serijala.

Koliko se ova sezona “Zvezda Granda” razlikuje od prošlogodišnje?

Slične su, obje sezone su iznedrile mnogo dobrih pjevača. Ne bih pravio neku razliku jer smo prošle godine imali jednako talentovane momke i devojke kao i ove godine, pišu “Zvezdegranda“…

Koliko se atmosfera u žiriju razlikuje u odnosu da prošlogodišnju kada je žiri bio u drugačijem sastavu?

Tu se malo promijenilo i mene su uspjeli da izbace iz takta, ali Bože moj to se dešava. Iako imam čelične živce i mene su u nekim situacijama uspjeli da malo iznerviraju, ali sve je to kratkog vijeka, brzo to prođe bar mene brzo prođe. Bilo je situacija kada se nismo slagali u mišljenju, ali nemam zamjerki za žiri jer svako ima pravo na svoje mišljenje, kao i na to da mu se nešto dopadne ili ne.

Ko su vaši favoriti za pobjedu?

U ovoj sezoni imamo mnogo dobrih i pop i folk pjevača..Sve su to jako talentovana djeca, tako da za sad ne bih govorio o tome ko se izdvaja, jer ipak publika odlučuje ko će biti pobjednik ove sezone.

(12)This post has been seen 651 times.

ŠABAN PRVI PUT PROGOVORIO: Žiri se mnogo promijenio, uspjeli su da me izbace iz takta

| Magazin, Slider |
About The Author
-