ŠABANA ŠAULIĆA NE ZANIMA VANBRAČNO DIJETE: Dok pjevačeva ostala djeca uživaju u luksuzu, evo..

Komšije Roberta Šaulića (44), kojeg je pjevač dobio prije nego što je upoznao suprugu Gocu, kažu da on jedva skuplja pare za hranu i lijekove i da mu otac uopšte ne pomaže. Najstariji sin Šabana Šaulića Robert (44) jedva sastavlja kraj s krajem, a da bi imao novac za hranu i lijekove, čuva jednog starca, tvrde njegove komšije.

O njega bilo nemoguće doći. U njegovoj kući zatekli smo ženu koja je rekla da je njegova snajka i zaprijetila nam policijom. Ona je sve vrijeme galamila i govorila da Robert nije tu i da s njim ne možemo da pričamo. Nije nam dozvolila ni da stupimo u kontakt s njegovom majkom i provjerimo priču da kralj narodne muzike uopšte ne haje za svog prvenca.

Za razliku od nje, komšija koji nam se predstavio kao Milorad, ali nije želio da se slika, bio je raspoložen za priču.

– Kad bi Šaban znao kako mu se sin muči, a pritom je i bolestan, postidio bi se. Jadničak, čuva nekog nepokretnog dedu u selu Mužlje i tako zarađuje – kaže Milorad, koji ističe da je Robert izuzetno dobar čovjek i da nije zaslužio težak život.

– Nema pedeset kilograma sa sve krevetom. Pretvorio se u kost i kožu. Koliko sam čuo, teško je obolio i jedva skupi novac za lijekove. Majka mu pomaže koliko može, mada je i njoj penzija mala. Robert je mnogo dobar čovjek, a dočekao je da otac neće ni da ga pogleda – priča komšija.

On smatra da je Šaban kriv što njegov sin mora da njeguje bolesne stare ljude da bi imao za hljeb.

– Šaban zarađuje milione, njegova žena i djeca se voze avionima i luksuznim automobilima, a Robert vozi bicikl po Zrenjaninu. Rijetko kad mijenja i garderobu jer nema od čega sebi da je priušti. Tuga kad ga pogledaš – završava Milorad.

Pozvali smo Šabana, ali se on nije javljao na telefon niti je odgovarao na naše poruke.

Inače, on je svojevremeno progovorio o sinu koga je dobio nekoliko mjeseci prije nego što je upoznao Gocu.

– Napravio sam ga u mladosti, on nije rođen iz ljubavi. Plaćao sam mu alimentaciju do 18. godine, sada ga ne viđam – izjavio je Šaulić za Skandal prije nekoliko godina.

Srećna porodica

SANELA, ILDA I MIHAJLO UŽIVAJU U BOGATSTVU

Šaban je djeci koju je dobio u braku s Gocom – Saneli, Ildi i Mihajlu – obezbijedio srećno djetinjstvo i odrastanje u luksuzu. Oni i danas uživaju u svim blagodetima. Završili su dobre škole, voze skupe automobile, situirani su i ne moraju da brinu o tome da li će imati novac i za najosnovnije stvari za život.

ŠABAN JE SINU I NJEGOVOJ MAJCI NAPRAVIO KUĆU

Da Šaban ima vanbračnog sina, otkriveno je prije osam godina, kad je u javnosti osvanula priča da njegova majka traži novac od pjevača za izdržavanje djeteta. Šaulić je tada izjavio da je on sve svoje obaveze izmirio. U njegovu odbranu stala je i žena Goca, koja je izjavila da je njen muž vanbračnom sinu i njegovoj majci napravio kuću.

– Taj dečko ima 36 godina i suludo je očekivati da ga Šaban izdržava. I naša djeca rade i sama se izdržavaju, pa je normalno da i on počne da se brine o svojoj egzistenciji. Šaban je 1978. Robertovoj majci dao 100.000 njemačkih maraka da digne kuću za dijete i priznao ga je bez utvrđivanja očinstva. Dečku se očito ne radi, pa pokušava da na ovakav način dođe do finansijskih sredstava – izjavila je tada Goca.

(88)This post has been seen 1071 times.

ŠABANA ŠAULIĆA NE ZANIMA VANBRAČNO DIJETE: Dok pjevačeva ostala djeca uživaju u luksuzu, evo..

| Magazin, Slider |
About The Author
-