Sandra Rešić: “Smrt mog oca ostala je U SIJENCI zbog smrti Tošeta Proeskog!”

O životu Nine Rešića ovih dana piše se, i pišemo, više nego za svih devet godina koliko ima da je slavni pjevač prminuo. Za to i te kako postoji debeo razlog, a on stoji u činjenici da javnost zna za ovog pjevača, ali detalji iz njegovog života ostali su nepoznanica.

 

Povod da se toliko priča i piše o Nini bio je nastup njegove kćerke Sandre Rešić u “Zvezdama Granda“.

Ona je nakon toga gostovala u redakciji Telegrafa. U jednom dijelu njene ispovijesti, novinari su je pitali ko je od kolega bio uz nju i njenu majku u trenutku i nakon Ninine smrti, a njen odgovor bio je iskren, ali neočekivan. Ona je pomenula i pokojnog Tošeta Proeskog koji je poginuo dva dana prije nego što je Nino preminuo, tačnije 16. oktobra 2007. godine, piše “Telegraf“…

 

“On je umro neočekivano. Nije bolovao, nije bilo pripreme, nije bilo javljanja da je umro. On je umro dva dana poslije Tošeta, tako da je bio u sijenci. Jednostavno, nismo očekivali, niti je trebalo da se bilo ko javi. Bilo smo šokirani. Halid Muslimović je bio na sahrani jedini od poznatih. Nije bilo razloga da nas neko pozove od tatinih kolega, jer nisu nas ni poznavali. Dragana Mirković mu je bila najveći prijatelj, ona mu je pomogla dosta u karijeri i o njoj i Snežani Đurišić pred njegovim prisustvom niko nije smio da kaže jednu lošu riječ”, otkrila je ona.

(875)This post has been seen 11242 times.

Sandra Rešić: “Smrt mog oca ostala je U SIJENCI zbog smrti Tošeta Proeskog!”

| Magazin, Slider |
About The Author
-