SAŠA POPOVIĆ IZRIBAO DARKA LAZIĆA: Ili prestani da se opijaš ili letiš iz Granda!

Darko Lazić zamalo da dobije otkaz u Grandu zbog neprofesionalnog ponašanja na tezgama. Pjevač je od početka godine nekoliko puta bio na “informativnom razgovoru“ kod direktora Saše Popovića, koji mu je, kako saznaje Stars, držao predavanja o odnosu prema poslu.

– Direktor ulaže mnogo nade u Lazića jer je jedan od najplaćenijih pjevača njegove produkcije i ima najviše nastupa u brojnim evropskim gradovima. On je načuo priče da Darko mnogo pije na nastupima, što mu se nimalo ne dopada. Popović shvata da folker nekad želi malo da popije, kao i mnogi mladi ljudi, ali ne dozvoljava da se opija dok radi! Pozvao je Darka na razgovor i rekao mu da ne dozvoli više sebi da ga ljudi ogovaraju zbog toga ili će dobiti korpu u Grandu – kaže izvor.

Mladi folker se navodno pravdao direktoru da se ne opija, već da najviše popije čašicu-dvije kako bi lakše podnio posao.

– Darko mnogo radi i ponekad želi da se opusti uz alkohol. On je sve lijepo objasnio Saši, koji ga je na kraju razumio, ali mu je naglasio da to više ne smije da mu se ponovi – rekao je dobro obaviješten izvor.

(21)This post has been seen 1003 times.

SAŠA POPOVIĆ IZRIBAO DARKA LAZIĆA: Ili prestani da se opijaš ili letiš iz Granda!

| Magazin, Slider |
About The Author
-