Seks turizam u Beogradu: Dok vlasnici stanova broje lovu, komšije ne mogu spavati od vriske i uzdaha

Oko 1.500 stanova u Beogradu moguće je unajmiti na samo jedan dan, a dok njihovi vlasnici trljaju ruke zbog dobre zarade, susjedi luduju jer noćima ne mogu sklopiti oka zbog preglasnog seksa.

Kako piše Kurir, sve veći broj najmodavaca odustaje od mjesečnog iznajmljivanja svojih stanova, jer na taj način mogu zaraditi do 300 eura – dok iznajmljujući ih po noćenju zarađuju i do 1000 eura mjesečno.

Iako se to čini kao posve logična odluka najmodavca koji se odlučio početi baviti turizmom, stanove na jednu noć sve više iznajmljuju mladi željni tulumarenja ili pak parovi koji ondje pronalaze seks utočišta. Glasni vriskovi i uzdasi posebno smetaju stanare koji nemaju mira ni danju ni noću.

“Noću se organiziraju tulumi koji traju do jutra, pušta se glasna muzika, ljudi vrište, pjevaju, lupaju vratima. Sačuvaj bože! Međutim, zanimljivo je da i mladi parovi nerijetko iznajmljuju stan kako bi ovdje vodili ljubav. Kad to rade, to se često čuje u cijeloj zgradi. Ne možemo spavati zbog svega. Zgrada nam je, takoreći, pretvorena u javnu kuću”, rekao je jedan od stanara zgrade gotovo u centru Beograda.

(142)This post has been seen 3910 times.

Seks turizam u Beogradu: Dok vlasnici stanova broje lovu, komšije ne mogu spavati od vriske i uzdaha

| Slider, Vijesti |
About The Author
-