Selma Bajrami plače, evo i zašto

Kada jedna pjesma, na prve stihove izazove jaka osjećanja, pa i suze kod nekoga, onda je to pravi pokazatelj da pjesma nosi jaku poruku i ima velike šanse da bude veliki hit. Upravo to se desilo na premijeri pjesme „Mali dječak moj“, koju pjeva Emir Habibović. Dok je izvodio pjesmu, Selma Bajrami, koja je gostovala sa njim u istoj emisiji, nije mogla da se suzdrži, već je počela da plače.

Poznato je da Selma iz prvog braka ima sina, a obzirom da Emirova pjesma upravo govori o sinu, Selmu su riječi pjesme duboko dodirnule, pa suze i da je htjela, nije mogla da sakrije.

 

„Drago mi je što su ljudi shvatili poruku i što osjećaju jaku emociju u njoj.Svakako da mi imponuju pohvale koje ovih dana stižu sa svih strana, jer je to najbolji pokazatelj da sam odabrao dobru pjesmu i da nisam pogriješio“ – rekao je ponosno Habibović za Ekskluziva.ba portal.

 

Ako i naredne dvije pjesme koje sprema, budu ovako kvalitetne kao što je pjesma „Mali dječak moj“, onda će sljedeća godina, sasvim sigurno, biti u znaku Emira Habibovića.

(151)This post has been seen 1900 times.

Selma Bajrami plače, evo i zašto

| Magazin, Slider |
About The Author
-