Sergej Trifunović progovorio o tuči: Zaletio se iz čista mira i počeo da me grize

Povodom incidenta koji se između njega i Gorana Ilića dogodio u noći između 26. i 27. marta ispred jednog kioska brze hrane na Vračaru, glumac Sergej Trifunović izjavio je na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu, da ga je čovjek kog nikada prije u životu nije vidio iz čista mira napao i vrijeđao.

Trifunović je, kako izvor Telegrafa navodi, rekao da se, kada je uzeo svoju hranu, okrenuo i upitao čovjeka u čemu je problem, a da se ovaj onda zaletio na njega, oborio ga na zemlju i počeo da ga grize.

Tužilaštvo je ranije pokrenulo istragu protiv Dragana Ilića, zbog nasilničkog ponašanja prema Trifunoviću, a glumac se danas prudružio njegovom krivičnom gonjenju.

Trifunović je u Palatu pravde došao u pratnji advokata, a ispred ga je čekao veliki broj novinara i fotoreportera. Saslušanje Trifunovića u tužilaštvu biće obavljeno bez prisustva javnosti i novinara.

Tuzilaštvo će u toku ovog postupka utvrđivati na čijoj je strani odgovornost za taj incident i da li je ona obostrana, kao i da li je riječ o krivičnom djelu lake tjelesne povrede, nasilničko ponašanje ili pak o nekom prekršaju nakon čega bi predmet bio ustupljen Prekršajnom sudu.

Prilikom incidenta, Trifunović je zadobio lake tjelesne povrede i zbrinut je u Urgentnom centru nakon čega je pušten kući.

Mediji su tada prenijeli da su se Ilić i Trifunović posvađali ispred kioska brze hrane, nakon čega je glumca Ilić izujedao po šakama, dok je Ilić tvrdio da ga je Trifunović tom prilikom izgrebao po licu.

(2)This post has been seen 529 times.

Sergej Trifunović progovorio o tuči: Zaletio se iz čista mira i počeo da me grize

| Magazin, Slider |
About The Author
-