SE*S AFERA SE NASTAVLJA: Učenica otkrila još jednu skandaloznu stvar o profesoru!

Skandal u školi žestoko potresa Srbiju! Tamara Marinković, autorka knjige „Trofeji“, optužila je Miroslava Blanušu, svog bivšeg nastavnika fizičkog iz Saobraćajno-tehničke škole, da je “matori dušebrižni pedofil“ koji djevojčicama za se*s plaća 50 eura.

Tamara Marinković (24), bivši đak Saobraćajno-tehničke škole u Zemunu i autorka kontroverzne knjige „Trofeji“, u kojoj je opisala sek*ualne odnose učenice s profesorima, optužila je svog nekadašnjeg nastavnika da djevojčicama za se*s plaća 50 eura!

Ona je profesora fizičkog vaspitanja Miroslavu Blanušu nazvala „matorim dušebrižnim pedofilom“, očigledno revoltirana njegovim izjavama u Kuriru da je pokušao da joj pomogne, da je psihički bolesna, da je proganjala njegove kolege, i da se i njemu udvarala.

Hoće da mi pokvare odmor

– Hvala svima koji su me podržali… Hvala i matorom dušebrižnom pedofilu, koji ničim izazvan laje po novinama skrećući pažnju na sebe. Hvala i novinarima na zdušnom reklamiranju mog romana – napisala je Marinkovićeva na Instagramu, uz sliku morske obale.

Onda je postavila novu fotografiju sa istom tematikom i nastavila da niže optužbe na račun Blanuše.

– Neki se svojski trude da mi pokvare odmor, ali to im ne uspijeva. Žalosno je što su u jednoj školi prekinuli odmor, ali ne zbog unapređenja nastave, već da uče „Trofeje“. Još je žalosnije što su za odbranu škole angažovali matorog, dokazanog pedofila, koji se javno hvalio da za 50 eura ima koju hoće klinku dok mu žena spava u drugoj sobi i koji je na spikerfon puštao učenicima svoje skaredne razgovore s djevojčicama. To nije objavio u novinama dok je pričao laži o meni – napisala je Tamara, koju su prijatelji podržali u komentarima navodeći da je sve to bila „javna tajna u školi“.

Sram je bilo

Za kraj, Marinkovićeva se zapitala hoće li tom profesoru „oduzeti penziju koju je zaradio na klinkama“. Miroslav Blanuša kaže da ne vjeruje da je Tamara napisala sve to, jer „nema dovoljan fond riječi da sastavi rečenicu“.

– Sve kolege su me podržale što sam javno rekao istinu o Tamari. Rekli su mi: „Bravo, svaka čast.“ Pa i njeni školski drugovi i drugarice su me zvali da kažu da su bili svjedoci koliko sam joj pomagao. Bio sam joj kao roditelj, sram je bilo za ovo. Želim da se suočim s njom i da mi to kaže u lice – ističe Blanuša:

– Ja sam porodičan čovjek koji je završio dva fakulteta. Nemam nikakvu mrlju u karijeri, predavao sam Slaviši Kokezi, Mateji Kežmanu i mnogim našim proslavljenim sportistima. Pa svi znaju da sam konzervativan čovjek i strog profesor. Ljudi mi pružaju podršku, njene riječi su smiješne!

Podsjetimo, Tamara je u knjizi „Trofeji“ opisala zaljubljivanje tinejdžerke Nataše u svoje profesore, od kojih su neki odbili njeno „udvaranje“, dok su se drugi upustili u intimne odnose s tada maloljetnom učenicom.

(14)This post has been seen 373 times.

SE*S AFERA SE NASTAVLJA: Učenica otkrila još jednu skandaloznu stvar o profesoru!

| Skandal, Slider |
About The Author
-