SE*S SKANDAL BEZ KRAJA: Tamara poručila ocu ‘Nemoj da čitaš moju knjigu!’

Profesor fizičkog i direktor Saobraćajno-tehničke škole u Zemunu iznijeli su optužbe na račun Tamare Marinković, bivšeg đaka, da je knjigom “Trofeji“, u kojoj je opisivala se*s između učenice i nastavnika, htjela da naruši ugled škole, da je tokom školovanja zlostavljala profesore, nabacivala im se…

Autorka kontroverznog djela i dalje ne želi da se oglašava.

U potrazi za istinom novinari Kurira posjetili su porodični dom Marinkovića u Jabučkom ritu u blizini Beograda.

– Ne želim da pričam o knjizi, nisam je ni čitao. Tamara mi je rekla: „Tajo, nemoj ni da čitaš to, nije to za tvoje oči.“ Rekla mi je da njena knjiga nije istinita. Nije sad tu, ne znam ni gdje je. Javit će vam se za nekoliko dana – rekao je Dragan Marinković i dodao da je ljut na kćerkinog bivšeg profesora Blanušu:

– Kakve su to gluposti da je Tamara problematična i da smo njena majka i ja razvedeni. Tužit ću ga!

Tamarina majka Stojanka Marinković nije se obradovala kad je vidjela novinare u prodavnici u Kovilovu u kojoj radi.

– Nemam nikakav komentar. Knjigu nisam čitala. Neću da se bavim glupostima, baš me briga šta radi – vidno iznervirana rekla je Stojanka.

Dok roditelji tvrde da nisu čitali knjigu, cijelo selo očigledno jeste. Mještani Jabučkog rita su pričali samo o Tamari i njenom prvjencu.

– Žao mi je Dragana, čekali su dijete 16 godina, jedva su je dočekali. Tamara ovde nije ulazila u konflikte, ali oduvijek je bila specifična. Još kao mala je znala šta hoće, a to je bilo da pobjegne odavde što prije. Sramotna je ta knjiga, uvijek će je kroz nju gledati – kazala je jedna komšinica, koja je željela da ostane anonimna, s obzirom na to da je Jabučki rit veoma mali.

Tamara je u knjizi opisala zaljubljivanje tinejdžerke Nataše u svoje profesore, od kojih su neki odbili njeno „udvaranje“, dok su se drugi upustili u intimne odnose s tada maloljetnom učenicom. Svi opisi bili su toliko detaljni da učenici ove škole na internetu tvrde da su prepoznali sve likove.

(6)This post has been seen 621 times.

SE*S SKANDAL BEZ KRAJA: Tamara poručila ocu ‘Nemoj da čitaš moju knjigu!’

| Slider, Vijesti |
About The Author
-