Sin Snežane Đurišić otkriva nove porodične tajne: Zbog ove zvijezde ”Granda” me ostavila supruga

Pored nesuglasica s majkom, Marko je imao problema i sa suprugom Ðurđom, koja ga je napustila kad je čula da je vara sa zvijezdom ”Granda”

 

 

Marko Gvozdenović, sin Snežane Ðurišić, tvrdi da se nije razveo od supruge Ðurđe zato što ju je tukao, već zbog zvijezde ”Granda” Aleksandre Bursać.

 

On je podigao prašinu svojom ispoviješću, a koja se tiče lošeg odnosa unutar njegove porodice. Osim nesuglasica s majkom, koju on striktno oslovljava imenom – Snežana i s kojom ne razgovara, Marko je imao problema i sa sada već bivšom suprugom.

 

– Čim sam izašao iz zatvora 2010. pojavio se članak u novinama kako imaju pouzdane informacije da se viđam sa Aleksandrom Bursać.

 

A ja baš tih dana u svojoj kući pred ženom pominjao tu djevojku. Rekao sam joj da mi se sviđa kako pjeva, pratio sam je kroz ”Zvezde Granda”. Poslije dvije-tri sedmice izlazi taj članak. Onda su počeli svi redom da me zovu da me pitaju za to, ja lijepo kažem:

 

”Ne poznajem tu djevojku, nemam ništa s njom”, ali ne vrijedi. Mojoj ženi su svi počeli da pune glavu kako je ja varam i tako smo došli do razvoda – priča Snežanin sin. Marko tvrdi da do njegovog susreta sa uzdanicom ”Granda” nikad nije došlo, ali da su se jednom čuli.

 

– Čuli smo se, ali to je bilo kad sam se već razveo od žene. Sjedio sam sa Dragim Domićem, a pošto je on dobar sa Aleksandrom, rekao sam mu da je pozove.

 

Ćaskali smo o tome što su nas mediji povezivali. Možda se njoj sad neće svidjeti što sam sve ovo ispričao, ali morao sam – završava Gvozdenović, koji iz braka sa Ðurđom ima sina Miloša i kćerku Lanu.

 

Aleksandra nije odgovarala na naše pozive i poruke. Policija je posljednji put u martu 2015. došla u kuću Snežane Ðurišić jer je neko prijavio da je Marko fizički nasrnuo na suprugu Ðurđu. Tada je intenzivno kružila priča da je nasljednik folk zvijezde često maltretirao ženu, a policajci su zbog istog problema intervenirali i dvije godine ranije.

 

– Dvaput sam vidjela policiju da dolazi na vrata njihove kuće i znam da su tada napravili zapisnik o svemu što se desilo – ispričala je pjevačicina komšinica. .

Izvor: Avaz.ba

(1399)This post has been seen 2044 times.

Sin Snežane Đurišić otkriva nove porodične tajne: Zbog ove zvijezde ”Granda” me ostavila supruga

| Magazin, Slider |
About The Author
-