Siroti roditelji nisu imali vremena da se bave mnome! Šaban Šaulić otkrio čime se bavio u mladosti

Puno mi je srce kad mi prijatelji kažu da su mi djeca vaspitana i kulturna. Pjevačeva zavidna karijera traje već decenijama, te i ne čudi što je baš Šaban Šaulić zasluženo ponio titulu kralja muzike.

 

 

Ipak, da su okolnosti bile drugačije, Šabana bismo imali prilike da upoznamo u jednoj potpuno drugačijoj profesiji. Naime, poznati pjevač ne krije da je u mladosti bio veoma aktivan, a da mu je omiljeni sport fudbal.

 

Ipak, malo ko zna da je Šaban imao prilike da započne sjajnu karijeru u ovom sportu. Šaban je nedavno otkrio da je bio veoma brz i spretan u fudbalu, te da je maštao da se ostvari upravo na ovom polju.

 

Međutim, kralj narodne muzike je zbog pritiska porodice bio upućen i na nešto sasvim drugačije.

 

“Četiri godine sam morao da boksujem jer mi je stric bio bokser i naredio mi je da to radim. Ali imao sam sreće, nisu me prebijali, nisam imao modrice. Ni roditelji nisu znali da ću da pjevam. Siroti roditelji nisu imali vremena da se bave mnome.

 

Stric, kad se napije, uvede me u kafanu i kaže: “Ajde, pjevaj”. Ja onako prljav uzimam mikrofon i pjevam. Onda je jedan violinista čuo za mene, došao je da me čuje i tako je počelo”, kazao je Šaulić u ispovijesti za Kurir.

 

Šaban je ponosan na djecu Sanelu, Ildu i Mihajla, ali priznaje da sina kritikuje što se još nije oženio:

 

“Imam zlatnu djecu. Puno mi je srce kad mi prijatelji kažu da su mi djeca vaspitana i kulturna. Nikad nisu imali gaf, jedino me zabrinjava magarac Mihajlo. Ja ga tako iz milošte zovem. Povremeno mu nabacim: „Ajde da se ženiš.“

 

On čuje i ne čuje, pa mi kaže: „S kim tata kad su sve starlete?“ Neću da se miješam u njegov izbor, nek dovede i starletu jer ni meni se niko nije miješao. Samo da ubrza malo da bi bilo još unučića.

Izvor: kurir.rs

(409)This post has been seen 1010 times.

Siroti roditelji nisu imali vremena da se bave mnome! Šaban Šaulić otkrio čime se bavio u mladosti

| Magazin, Slider |
About The Author
-