Sjećate li se skandala oko Semira Džankovića koji je varao ženu sa koleginicom: Sada je ponovo..

Ljubav između Gabrijele Pejčev i Milana Marinkovića pukla je poslije samo nekoliko mjeseci jer je pjevačica opet počela da se viđa s bivšim dečkom Semirom Džankovićem!

Prije nekoliko nedjelja pjevačica je s društvom bila na nastupu bivšeg, oženjenog ljubavnika, a to je saznao brat Cece Ražnatović, pa je riješio da odmah stavi tačku na njihovu ljubav. Iako između Gabrijele i Semira te večeri nije bilo ničega, izgleda da je kod Milana proradila sujeta, pa nije mogao da pređe preko toga.

– Milanu je jedan prijatelj, koji se zatekao u istom lokalu, javio da je njegova djevojka došla na nastup bivšeg dečka, zbog čega je on poludio! Odmah je poslao poruku Gabrijeli da zaboravi na njega i da slobodno može da se vrati Semiru. Pejčeva je pokušala da objasni Marinkoviću da su ona i Džanković sad prijatelji i da je zato bila na njegovom nastupu, ali je on ostao neumoljiv – priča izvor blizak Marinkoviću i dodaje da je Gabrijela i narednih nekoliko dana pokušavala da razgovara s njim, ali bezuspješno.

(23)This post has been seen 873 times.

Sjećate li se skandala oko Semira Džankovića koji je varao ženu sa koleginicom: Sada je ponovo..

| Magazin, Slider |
About The Author
-