SKANDAL: Željko Šašić ismijao Rastu zbog zečje usne, a onda ga još ŽEŠĆE uvrijedio!

Srbijanski pjevač Željko Šašić je na sramotan način komentarisao Rastu, i podsmijavao se činjenici da reper ima zečju usnu, a to mu nije bilo dovoljno, pa je još dodao da ga baš briga da li će se muž Ane Nikolić uvrijediti zbog ovih skandaloznih opaski.

 

Sve je počelo kada je Šašić za magazin “Svet” izjavio: “Mali je interesantan, sa svojim dredovima, zečjom usnom i zato što se smuvao sa svima dostupnom Anom Nikolić i oženio se njome”.

Izgleda da mu to nije bilo dovoljno, pa je ponovo uvrijedio Rastu.

Nisam imao namjeru da uvrijedim hendikepiranog čovjeka, bio to Rasta, Vlasta ili neko drugi. Ljudi oko mene su pričali kako muž Ane Nikolić ima zečju usnu, pa sam samo to prenio, jer u glavi su mi ostali ti komentari. Pa, da se ne lažemo, ima dosta muškaraca i žena koji žive sa tim deformitetom”, rekao je Šašić za “Kurir”, i dodao da se nimalo ne kaje zbog svojih krajnje neprimjerenih i uvredljivih izjava.

 

“Ma, ništa strašno nisam rekao. Nisam mu se rugao niti podsmijavao. Ja sam kritičar koji realno komentariše nuspojave našeg društva. Ja sam elokventan da pričam o tome i zato žele da me angažuju u nekoj emisiji da bez dlake na jeziku pričam pred ljudima. Rasta se bavi retard popom i to ću uvijek kritikovati. A to kako izgleda, ne zanima me i zato me baš briga da li će ga nešto uvrijediti ili ne”, zaključio je Željko Šašić.

(466)This post has been seen 9166 times.

SKANDAL: Željko Šašić ismijao Rastu zbog zečje usne, a onda ga još ŽEŠĆE uvrijedio!

| Skandal, Slider |
About The Author
-